#givingisthenewblack

Giving Friday u dm-u: Pet posto zarade za pučke kuhinje u BiH

Kupci će u petak, 29. studenog svojom kupovinom sudjelovati u donaciji kojom će zajedno s dm-om podržati rad pučkih kuhinja širom BiH.
Lifestyle / Flash | 27. 11. 2019. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Black Friday – dan sniženja i trke za kupovinom ove godine u dm prodavnicama dobija novo značenje: darivanje. Tako 29. studenog, posljednji petak u mjesecu studenom postaje Giving Friday, a kupci će svojom kupovinom sudjelovati u donaciji kojom će zajedno s dm-om podržati rad pučkih kuhinja širom BiH.

''Ove godine odlučili smo pet posto prometa ostvarenog na Giving Friday, zahvaljujući našim kupcima, donirati za pripremanje obroka korisnicima pučkih kuhinja. Pod motom #givingisthenewblack želimo ovom danu dati novi smisao i poručiti kako kupovina može imati i svoju humanu stranu te da zajedno možemo činiti dobre stvari za našu zajednicu'', izjavila je Admira Isaković, članica Uprave dm-a.

U samu realizaciju donacije tj. pripremu i posluživanje obroka koje će dm donacijom podržati, bit će uključeni i dm zaposlenici kroz društveno odgovorni rad.

''Naši zaposlenici rado se odazivaju na društveno odgovorne aktivnosti za koje mogu iskoristiti jedan radni dan koji će im biti u potpunosti plaćen kao da su zapravo na poslu. Vjerujem da će se i na ovu aktivnost odazvati veliki broj dm-ovaca'', dodala je Isaković.

Obroci će biti donirani pučkim kuhinjama širom Bosne i Hercegovine tijekom prosinca ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close