Cura Cristiana Ronalda

Georgina Rodriguez: Klasična priča djevojke iz provincije

Lifestyle / Flash | 10. 01. 2017. u 19:34 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbor Cristiana Ronalda po četvrti put za najboljeg nogometaša na svijetu nije donio preveliko uzbuđenje nogometnoj javnosti, jer se to nekako i očekivalo.

Više zanimanja javnosti izazvalo je pojavljivanje njegove nove djevojke i sina u Zürichu.

"Ovo je veličanstven osjećaj. Bila je to nevjerojatna sezona, najbolja u mojoj karijeri", kazao je Portugalac, koji je na gala večer stigao u elegantnom plavom odijelu.

Nakon što je Ronaldo poljubio pehar koji mu je dodijeljen, zasigurno je sačuvao i nekoliko poljubaca za Georginu.

Georgina Rodriguez (21) i Ronaldo i ranije su se pojavljivali u javnosti, ali ovaj put bio je uočljiv i prisan odnos nove djevojke i njegova sina.

Navodno su se njih dvoje upoznali na jednoj modnoj izložbi modnog branda „Dolce & Gabbana“.

Nakon što su njih dvoje prvi put zajedno viđeni u studenome prošle godine prilikom posjeta pariškom Disneylandu, Georgina se kasnije počela pojavljivati i na domaćim utakmicama Reala.

Ova ljepotica odrasla je u gradu Jaca, na sjeveru Španjolske, ispod Pirineja.

Jedno vrijeme bavila se učenjem plesa, a boravila je i u Londonu kako bi usavršila engleski. Povratak u domovinu za nju je značio odlazak u Madrid, gdje se zaposlila u jednog Guccijevoj filijali.

With my bebe ??????

A photo posted by Georgina Rodriguez (@georginarodriguezofficial) onJan 5, 2017 at 11:18am PST

Uskoro nakon što je njezina veza s Ronaldom postala poznata, pojavile su se glasine kako je dobila otkaz na poslu, zbog previše paparazza ispred butika, ali su se pokazale netočnim.

Hoće li pak morati i dalje raditi u trgovini skupih krpica ili će sada naći neki drugi način za izdržavanje, drugo je pitanje.

A hoće li se Ronaldo tu i tamo sjetiti svoje prethodne djevojke, Cassandre Davis, najbolje bi mogla kazati ova njezina slika.

Kopirati
Drag cursor here to close