zadnji put viđen

George Michael na svojoj zadnjoj slici izgledao umorno i bucmasto

Lifestyle / Flash | 26. 12. 2016. u 12:03 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednja slika Georgea Michaela († 53) koja je nastala u javnosti, datira iz rujna i veliku zvijezdu prikazuje u neobičnom tjelesnom izdanju.

Slika je nastala u Goringu, Oxfordshire, u neposrednoj blizini njegove kuće.

Michel na slici izgleda umorno, a unatoč lošijoj kvaliteti snimke, vidljivo je kako je značajno dobio na težini. Lice izgleda naduto, moglo bi se kazati kao natečeno, odajući bucmast izgled velike pop zvijezde u zadnjim mjesecima njegova života.

Te se noći u vrtu restorana slavilo do zore, a George Michael se u restoranu nalazio s uskim krugom prijatelja, uz svijeće i u diskreciji. Poznavatelji kažu da nakon toga više i nije viđen u javnosti.

Menadžer Michael Lippmann kazao je kako je u potpunost shrvan smrću Georgea Michaela, potvrdivši kako je zastoj srca uzrok smrti pop legende.

Pjevač je zadnjih godina često imao zdravstvene probleme. Tako je primjerice 2011. uoči koncerta u Beču morao hitno u bolnicu, zbog upale pluća, nakon čega je nastup i otkazan.

Godinu dana kasnije održao je koncert u Beču, poklonivši bolnici 1.000 ulaznica uz riječi "iznimna mi je čast pjevati pred ljudima koji su mi spasili život".

"Tada me je bolest skoro ubila. U podsvijesti sam osjećao veliki strah. Vjerojatno se nakon toga više nikad neću osjećati sigurnim kao prije toga", kazao je Michael u svome zadnjem intervjuu za omiljene lokalne novine „Ham & High“ 2014. godine.

Zdravstvene probleme imao je i 2015., a u Švicarskoj se te godine podvrgnuo odvikavanju od marihuane.

Kopirati
Drag cursor here to close