Pretjerao

George Clooney završio u bolnici zbog naglog gubitka kilograma

Glumac George Clooney otkrio je da je završio u bolnici nakon što je za ulogu u filmu "The Midnight Sky" naglo izgubio 12 i pol kilograma.
Lifestyle / Flash | 11. 12. 2020. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Netflix via AP / George Clooney: "Trebalo mi je nekoliko tjedana da se oporavim"

Glumac George Clooney (59) zbog svoje posljednje uloge završio je u bolnici.

Slavni oskarovac trenutačno snima film "The Midnight Sky" o globalnoj katastrofi, a za ulogu je morao smršavjeti, što ga je stajalo zdravlja.

Nakon naglog gubitka 12 i pol kilograma hitno je hospitaliziran, a u bolnici je proveo nekoliko dana.

"Mislim da sam se previše trudio izgubiti kilograme i vjerojatno se nisam dovoljno dobro brinuo o sebi", izjavio je Clooney za The Daily Mirror.

Holivudski zavodnik glumi astronauta Augustinea Lofthousea, koji boluje od raka, a usto je i redatelj filma.

"Trebalo mi je nekoliko tjedana da se oporavim, što mi kao redatelju nije bilo lako jer mi je potrebno puno energije", ispričao je glumac. 

Hospitaliziran je četiri dana prije početka snimanja filma i dijagnosticiran mu je pankreatitis, odnosno upala gušterače, a iako se radi o bolesti koja može biti opasna po život, on je otpušten iz bolnice nakon samo nekoliko dana.

Gubitak kilograma nije jedina promjena fizička promjena koju je Clooney napravio zbog nove uloge.

"Pustio sam ružnu bradu i mom se sinu svidjela jer je mogao skrivati stvari u njoj. Toga nekad nisam bio svjestan sve dok na poslu ne bih pronašao komade lizalica zalijepljene na njoj", ispričao je George te je priznao i da su mu supruga i kći bile oduševljene kada se obrijao.

Glumac kojeg je dugo pratio glas vječnog neženje s odvjetnicom Amal u braku je od 2014. godine, a zajedno imaju trogodišnje blizance Ellu i Alexandera. 

Video: The Midnight Sky | Final Trailer | George Clooney | Netflix
Kopirati
Drag cursor here to close