Imaju i novi singl

Galija se usidrava u OKC Abrašević

Lifestyle / Flash | 27. 04. 2017. u 14:26 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neša i Galija snimili su novi singl ''Nešto me goni''. Naime, približavaju se koncerti Neše i Galije u sarajevskom Domu mladih gdje će Galija 5. svibnja zapjevati poslije 28. godina. Dan poslije u subotu, Galija se usidrava u OKC 'Abrašević' u Mostaru.

Pored dva koncerta u kompletnom sastavu tu je i koncert Neša Galija acoustic #dvije gitare u Tuzli Club Palma/Dom mladih 4. svibnja 2017, dakle u Tuzli ćemo slušati dva virtuoza na gitarama i prepoznatljivi Nešin glas.

Baš kako Neša u novom singlu kaže: ''Lijepe stvari svakome bar jednom dese se...'' dozvolite da se i vama dogodi lijepa stvar i kupite svoju kartu na vrijeme da bi uživali uz izvanserijsku svirku i nepregledan niz hitova benda koji po zvuku može, bez ikakvih problema, da se usporedi sa stilski sličnim grupama svjetskog kalibra.

Uvjerite se zbog čega tako dugo i uspješno opstaju na našoj sceni... Prodajna mjesta u Mostaru su trafika na Rondou i OKC 'Abrašević', a karte su dostupne od četvrtka. Prvih 200 karata za mostarski koncert je po cijeni od 10 KM, dok će poslije toga cijena biti 15 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close