Mostar

Frizerski studio 'La Bellezza' danas slavi prvi rođendan uz predstavljanje noviteta u daljem poslova

Lifestyle / Flash | 18. 01. 2015. u 11:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasnici Marijana i Dario Azinović bilježe prvu godišnjicu početka „La Bellezza“ avanture uz program bogat novostima vodećih frizerskih i beauty trendova. Kultni status mjesta ljepote „La Bellezza“ potvrdit će i gosti iz regije Vladimir Vuksanović koji je zaštitno lice La Bellezza studija, Boris Banović, Anica Kovač, voditeljica Vlatka Pokos, i gošća iznenađenja koja će svojim dolaskom uveličati prvi rođendan ekskluzivnog frizerskog studija u Mostaru.

Brat i sestra Azinović u vlastitoj oazi u Vukovarskoj ulici u Mostaru, u sklopu City hotel centra ponovno su dokazali da prihvaćaju samo najbolje od najboljih.

Brojni uzvanici imat će priliku upoznati najnovija dostignuća u beauty industriji.

Vrhunskim frizersko-kozmetičkim uslugama i tretmanima frizerskog studija “La Bellezza” poput frizure i šišanja koji slijede svjetske trendove, pregleda kose i vlasišta, dubinske tretmane njege kose vodećih svjetskih brendova - La Biosthétique i Kérastase te uslugu njege lica i kože uz kraljevske tretmane La Prairie kozmetike i profesionalni make-up uz najkvalitetnije make-up proizvode Chanel i Mac pridružili su specijalizirane usluge s naglaskom na održavanje zdravlja kože kao i postizanje anti age efekta.

''Ljepota je estetska kategorija koja tradicionalno označava savršenstvo sklada te ovim projektom željeli smo predstaviti glamur i ljepotu žene i muškarca'', potvrđuje Marijana Azinović koja je dodala da su brojni posjetitelji protekle godine prepoznali salon kao centar svjetskih trendova uljepšavanja u njenom gradu te im prepoznatljivost i popularnost raste i izvan granica.

Ljepota i luksuz La Bellezza studija uz informiranje o vodećim svjetskim trendovima njege kose i lica prilika je koja se ne propušta. Stoga provjerite i pronađite formulu ljepote samo za vas i osjetite dašak svjetskih trendova u frizerskom studiju koji kontinuirano izaziva interes brojnih trendseterica.

Kopirati
Drag cursor here to close