Olivier B

Frizer na jednoj glavi mjesečno zaradi 10.000 eura

Lifestyle / Flash | 13. 07. 2016. u 14:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Frizer koji brine o frizuri francuskog predsjednika Françoisa Hollandea zarađuje mjesečno 9.895 eura, objavile su u srijedu francuske novine, dodajući da se frizer također obavezao da će sačuvati tajnu i da treba biti dostupan 24 sata dnevno.

Predstavljen samo kao Olivier B, predsjednikov frizer potpisao je šestogodišnji ugovor kada je Hollande došao na vlast u 2012. Ugovor također uključuje financijsku pomoć i i "stambene i povlastice vezane za obiteljski život", pišu satirične tjedne novine Le Canard Enchainé, pozivajući se na njegovu pravnu zastupnicu Sarah Levy.

Taj posao zahtijeva, međutim, potpunu predanost, navodi se u članku objavljenom u srijedu, što znači da frizer "treba biti dostupan predsjedniku 24 sata dnevno" i zakleti se na čuvanje tajni o svakoj informaciji koju bi mogao saznati tijekom obavljanja svog posla.

''On je propustio rođenje svoje djece'', izjavila je odvjetnica, dodajući da je on morao prodati vlastiti frizerski salon po nižoj cijeni zbog obaveza prema predsjedniku, prenosi AFP.

Kopirati
Drag cursor here to close