Glazbena akcija

''Freestyle Mira'': Flash Mob akcija u Mostaru

Lifestyle / Flash | 10. 11. 2016. u 14:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru realizacije projekta The Peace of Herzegovina Hip-Hop, neformalna grupa mladih iz Mostara, Nevesinja i Livna 13. studenog 2016. godine u Mostar donosi Flash Mob akciju pod nazivom ''Freestyle Mira'' koji ima za cilj da okupi sve ljubitelje hip-hop kulture iz Mostara, Nevesinja, Livna i ostatka Hercegovine.

Akcija će biti upriličena tog dana na dvije lokacije:

- Muzički centar “Pavarotti”, gdje su domaćini volonteri projekta Plesni studio “Flash”, u razdoblju od 11:30 do 12:30 sati

- Španjolski trg, u razdoblju od 13:00h do 15:00 sati

''U Flash Mob-u će sudjelovati članovi PS Flash, ali su dobrodošli svi oni koji vole i afirmiraju bilo koji element hip-hop kulture. Dobrodošli su svi oni koji žele provesti ugodno druženje sa svojim sugrađanima, hip-hop zaljubljenicima, sa kojima će imati priliku razmijeniti svoja znanja, iskustva i talente'', priopćeno je iz MC Pavarotti.

Tijekom akcije snimat će se kadrovi za dokumentarni film The peace of Herzegovina Hip-Hop, koji je ujedno i finalni produkt samog projekta.

''Ovim putem pozivamo sve ljubitelje hip-hopa da nam se pridruže u Muzičkom centru “Pavarotti” i na Španjolskom trgu, te svojim prisustvom i sudjelovanjem uveličaju naš događaj. Napominjemo da će uslijed mogućih vremenskih neprilika aktivnost na Španskom trgu biti prolongirana'', priopćeno je.

Ovaj projekt je podržan od strane USAID-ovog projekta PRO-Budućnost implementiran od Catholic Relief Services (CRS) u partnerstvu s Fondacijom Mozaik, Caritasom Bosne i Hercegovine, Forumom građana Tuzle, Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Međureligijskim vijećem u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close