Od listopada

Flaydubai smanjuje broj letova za Sarajevo i Zagreb

Prema redu letenja za zimsku sezonu 2019/2020, ta aviokompanija će povećati frekvencije u Beograd i zadržati isti broj letova kao i prošle zime za Skoplje.
Lifestyle / Flash | 24. 04. 2019. u 11:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Flaydubai smanjuje broj letova

Prema novom redu letenja za zimsku sezonu 2019/2020, koja počinje 27. listopada, aviokompanija Flydubai će smanjiti letove za Sarajevo i Zagreb. Letovi do Sarajeva, koji se odvijaju do tri puta dnevno tijekom vrhunca ljetne sezone, trajat će tri puta tjedno zimi.

Kao rezultat toga, prijevoznik će smanjiti svoje usluge za glavni grad Bosne i Hercegovine za jedan tjedni let. Prema redu letenja za zimsku sezonu 2019/2020,  ta aviokompanija će povećati frekvencije u Beograd i zadržati isti broj letova kao i prošle zime za Skoplje.

Hibridni operater nastavlja s letovima između Dubaija i Zagreba 27. listopada, zamjenjujući svog partnera Emirates na usluzi.

U priopćenju za EX-YU Aviation News, aviokompanija je potvrdila da će održavati rutu na dnevnoj bazi nešto više od nedjelju dana, do 10. studenoga, nakon čega će usluge raditi četiri puta nedjeljno do kraja ožujka 2020. godine.

Ljetni letovi za Dubrovnik ove godine također će biti pogođeni, te će aviokompanija modificirati operacije na svojim  ljetnim letovima za Dubrovnik. Dva tjedna servisa će biti nastavljena u lipnju i trajat će do listopada.

Kopirati
Drag cursor here to close