Sretni ljudi

Finci nude besplatne odmore: Dođite, naučite kako biti sretni

Finska turistička zajednica ljudima nudi da odaberu Finsku za svoj godišnji odmor, i to dio zemlje koji im djeluje najsretnije.
Lifestyle / Flash | 25. 03. 2019. u 16:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visit Finland / Finci nude besplatne odmore

Finska, u kojoj prema raznim istraživanjima žive najsretniji ljudi na svijetu, pokušava tu sreću 'podijeliti' sa svijetom tako što ljudima nude besplatno ljetovanje.

Finska turistička zajednica tako od nedavno ima ponudu ‘Rent a Finn’ (Iznajmi Finca), preko koje ljudima nude da odaberu Finsku za svoj godišnji odmor, i to dio zemlje koji im djeluje najsretnije. Svi koji se odluče isprobati malo finske sreće, vrijeme će provesti s njihovim 'vodičima za sreću', a Finci se nadaju da će njihov opušteni, prirodni način života skinuti malo stresa s naših ramena. 

''Rent a Finn' je kampanja u kojoj će osam običnih Finaca pozvati strance u Finsku, kako bi s njima podijelili svoje iskustvo u finskoj prirodi, jer Finci žele učiniti Zemlju ponovo sretnom!. 'Iznajmit' ćemo osam običnih Finaca kao vodiče sreće, a oni će pomoći stranim turistima da se ponovo povežu s prirodom ovog ljeta'', poručili su iz Visist Finlanda.

Svi koji žele iskoristiti vodiča sreće, trebaju snimiti trominutni video u kojem opisuju sebe, svoju vezu s prirodom i zašto žele posjetiti Finsku, te ispuniti aplikaciju na njihovoj web stranici, a onima koji se odluče na ovakav posjet Finskoj su svi troškovi pokriveni, piše 24sata.

Kopirati
Drag cursor here to close