Radno vrijeme 0 do 24h

Filmska akcija u Konzumu

Konzum trgovine u centru Sarajeva radit će od 0 do 24h
Lifestyle / Flash | 09. 08. 2018. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konzum filmska akcija donosi specijalnu ponudu proizvoda po akcijskim cijenama koja će kupcima, kako domaćim tako i brojnim turistima, upotpuniti fenomenalnu ljetnu filmsku atmosferu u Sarajevu. Ponuda  će vrijediti u periodu od 10. do 19. kolovoza u Konzum trgovinama u centru Sarajeva.

''Sarajevo je već godinama u ljetnim mjesecima omiljena destinacija domaćim i stranim filmoljupcima, koji ovaj grad posjećuju kako bi uživali u odličnim filmskim ostvarenjima idoživjeli posebnu filmsku atmosferu.Konzum nastoji u tom periodu odgovoriti na specifične zahtjeve kupaca i pružiti posebne akcije, a ovaj put smo se odlučili da u trgovinama u centru Sarajeva realiziramo Konzum filmsku akciju koja donosi idealan spoj proizvoda po akcijskim cijenama za kojima je prethodnih godina u ovom periodu vladala najveća potražnja. Pripremamo i posebne aktivacije na Facebooku kao i zanimljivu nagradnu igru u suradnji sa RSG radijom, te niz drugih iznenađenja  i pogodnosti koje očekuju kupce u našim trgovinama'', rekla je Sabina Isanović, direktorica Sektora marketing Konzuma.

Svakog dana u periodu od 10.08. do 17.08. na Facebook stranici Konzuma će biti prikazani  inserteri iz kultnih filmova, a na Facebook fanovima je da pogode o kojem filmu se radi i osvoje vrijedne nagrade, dok će na RSG radiju slušatelji imati priliku čuti segmente poznate filmske glazbe, pogoditi iz kojeg je filma muzika te osvojiti poklon kupovine u Konzumu.

Kako bi svojim kupcima, ali i brojim turistima koji u ovom periodu posjećuju Sarajevo bili potpuno na usluzi, produženo je radno vrijeme Konzum prodavnica u centru Sarajeva. Tako će u razdoblju od 10.08. do 17.08. prodavnice na adresama Zelenih beretki 7, Safvet -bega Bašagića 2 i Hamdije Kreševljakovića 53 raditi bez prestanka od 0 do 24h, dok će Konzum prodavnica u sklopu BBI centra raditi produženo do 24h.

Kopirati
Drag cursor here to close