Stiže Tedi Spalato

Festival vina ''Blaž enology'' u četvrtak u Međugorju

U zabavno-glazbenom programu sudjelovat će Tedi Spalato i klapa "Contra" te gosti iznenađenja.
Lifestyle / Flash | 26. 09. 2018. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treći po redu festival "Blaž enology" održat će se u četvrtak, 27. rujna, u Sport centru u Medjugorju, s početkom u 18 sati, i okupit će ponajbolje proizvođače blatine i žilavke iz broćanske i šire regije.

Iako je cilj festivala prvenstveno pružiti pregled vinske proizvodnje Brotnja, ove godine organizatori su privukli i izlagače blatine i žilavke iz cijele vinske regije Hercegovine, a predstavit će se i izlagači iz drugih dijelova Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

Uz blatinu i žilavku posjetitelji će moći uživati i u ponajboljim vinima Vinarije Čitluk, Podruma Andrija, Vinarije Dodig, Podruma Brkić, Vinarije Ostojić, Vinarije Marijanović, Vinarije Škegro, Vinarije Begić, Vinarije Dida, Vinarije Nuić, Daorson vina, Vinarije Vilinka, Vinarije Buntić, Vinarije Tolj, Vinarije Rubis, Vinarije Matić, Erovino, Vinarije Keža, Vinarije Hercegovina Produkt, Vinarije Mata, Vinarije Hepok, Podrumi Sivrić, AG podruma Grge Vasilja Carska vina, Obiteljskog podruma Sušac, Podruma Vukoja 1982 te Vinarije Rizman iz Republike Hrvatske.

Pokrovitelj festivala je Vlada Hercegovačko-neretvanske županije.

U zabavno-glazbenom programu sudjelovat će Tedi Spalato i klapa "Contra" te gosti iznenađenja.

Kopirati
Drag cursor here to close