Spektakularna revija

Fashion Arena - Mostar stao uz rame svjetskih modnih događaja

Lifestyle / Flash | 04. 12. 2016. u 21:31 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Održana je i druga noć Fashion Arene, spektakularnog bh. modnog događaja.

Da u Mostaru i BiH ima velikih ljubitelja mode i dizajna pokazuje i prepuna Kongresna dvorana u zgradi Vlade FBiH u Mostaru.

Linea exclusive otvorila je drugu večer, koja je rezervirana za modne dizajnere, pa je publika mogla uživati u novim kolekcijama Krie designa, Arilea, Vesne Gabriše, Ljiljane Majkić i Milana Senića.

Emerik Gudelj, art direktor Fashion Arene već ranije je medijima rekao kako želi da ovaj događaj postane šira regionalna priča, a misija im je napraviti respektabilni modni događaj gdje će vrlo rado dolaziti ljudi iz cijelog svijeta.

Podsjetimo, istom Fashion Arene prošetale su se neke od najljepših djevojaka BiH i Hrvatske - Tina Katanić, Vedrana Lindarić, Aleksandra Grdić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Danijela Mijatović, Petra Dukić i brojne druge manekenke i manekeni.

Interes za sudjelovanje su uz stiliste pokazali i modni blogeri, manekeni iz Italije, te SAD-a, odakle dolazi i Asia Odum, manekenka koja je sudjelovala na revijama na New York Fashion Week-u i Miami Swin Week-u.

Za frizure na Fashion Areni zaduženi su internacionalni Keune edukatori iz Hrvatske- Tanja Kuštrović i Marija Gelenčir, te internacionalni Keune edukatori iz BIH- Mirza Agović i Mario Gurabić i poznati mostarski frizer Miroslav Marijanović s timom iz frizerskog salona Red Carpet.

Artdeco je službena šminka ovog modnog događaja na kojemu će sudjelovati make up vizažisti: Marijana Bošnjak, Marija Ivanković, Kristina Čulina, Marija Kozina i Antonija Bogut.

Stilist ovog modnog događaja je Neven Ciganović, službeni modni fotograf Mate Zemljić, a organizatori -agencija PRimera.

Kopirati
Drag cursor here to close