Prvo izdanje Exita u BiH

EXIT dolazi u BiH: Addiko bank partner festivala 84 na Jahorini

Zimsko izdanje jednog od najvećih regionalnih festivala biće održano na Jahorini od 15. do 18. ožujka 2018. godine.
Lifestyle / Flash | 29. 12. 2017. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika Exitova festivalska obitelj od slijedeće godine dobiva svog novog člana. Zimsko izdanje jednog od najvećih regionalnih festivala biće održano na Jahorini od 15. do 18. ožujka 2018. godine. Potpisivanjem ugovora o  suradnji, službeno je označeno partnerstvo EXIT festivala i Addiko banke u BiH.

Dolazak, za mlade, najomiljenijeg regionalnog brenda u Bosnu i Hercegovinu prati i partnerstvo sa Addiko bankom. Nakon Exit Festa u Novom Sadu, Sea Stara u Umagu i Sea Dancea u Budvi ove godine, u 2018. godini Addiko Bank će biti sponzor i službena banka i novog Exitovog događaja u našoj zemlji: Festivala 84!

PR  / Partnerstvo EXIT festivala i Addiko banke u BiH

''Addiko je regionalni partner Exit festivala, te nam je drago da Bosna i Hercegovina dobiva svoje izdanje ovog prestižnog festivala. Ovo će biti prvo izdanje Exita u BiH, što našem partnerstvu daje posebnu draž'', izjavio je Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

''Veliko nam je zadovoljstvo da EXIT konačno dolazi i na Jahorinu u vidu Festivala 84 koji i simbolički predstavlja povezivanje regija, oživljava duh zajedništva i promovira mir i toleranciju, kao temelje društvene misije Exita. Ovo je ujedno i jedini zimski festival u velikoj Exitovoj festivalskoj obitelji, što nam predstavlja dodatni izazov, ali i satisfakciju'', rekao je Dušan Kovačević, osnivač Exita i Festivala 84.

''Addiko Bank je službena banka svih naših festivala. Ponosni smo što ćemo biti zajedno i na Festivalu 84 i uvjereni smo da ćemo zajednički kreirati nezaboravno festivalsko iskustvo'', dodao je Kovačević.

 ''Nosimo sjajna regionalna iskustva sa Exit festivala. Biti službena banka ovako jakog festivalskog brenda čini nas različitim od drugih i potvrda je naše strategije jasnog, jednostavnog i direktnog bankarstva, koje je, s poslovne strane okrenuto inovacijama, modernim poslovnim rješenjima, a na strani sponzorske strategije, projektima koji promoviraju modernu kulturu'', dodao je Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Premijerno izdanje Festivala 84 bit će održano od 15. do 18. ožujka iduće godine na više lokacija u okviru Olimpijskog centra Jahorina.

Uskoro će biti poznati i prvi potvrđeni izvođači za novi festival u organizaciji EXIT tima koji se kreira po formuli 2+2 korištenoj i za izrazito uspješni Sea Star festival u Umagu. Tako će prvi dan festivala imati večernju zabavu zagrijavanja, a naredna dva bit će otvorena u punom kapacitetu i tijekom dana na ski stazi i tijekom noći u montažnom objektu na terenima ispred Hotela Bistrica, ali i na drugim zatvorenim lokacijama, kako u Bistrici, tako i u drugim lokalima.

Posljednji dan bit će rezerviran za zabavu zatvaranja, sa kojom će ujedno i službeno biti zatvorena zimska sezona u Olimpijskom centru Jahorina.

Iz Addiko Bank poručuju: Vidimo se na Festivalu 84!

PR  / Partnerstvo EXIT festivala i Addiko banke u BiH
Kopirati
Drag cursor here to close