Na većoj razini

Evo što vas očekuje na ovogodišnjem Mostar Summer Festu!

Summer Fest će, navode organizatori, biti i na najvećoj produkcijskoj razini do sada, a zahvaljujući brojnim sponzorima ovogodišnja chill-out zona bit će najbogatija.
Lifestyle / Flash | 19. 06. 2019. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Summer Fest ove godine bit će na još većoj razini, najavili su organizatori festivala na konferenciji za medije u srijedu, a festival će se održati 27., 28. i 29. lipnja u čarobnoj industrijskoj zoni platoa Mostarskog sajma.

Tako će ovogodišnji festival trajati tri, umjesto dosadašnja, dva dana. To je, prema riječima osnivača i direktora festa Nikija Radića, bio logičan slijed.  

''Posjetiteljima smo omogućili još jedan dodatni dan zabave, a u biti to je bio i logičan slijed događanja da se festival produži za jedan dan. Od samih početaka govorimo da svake godine pokušavamo ubaciti neke inovacije i dizati festival na jednu veću razinu, tako da taj treći dan i više nego ta jedna viša razina'', rekao je Radić te dodao da će se samim time produžiti i boravak turista u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije Mostar Summer Festa 2019.

Mi sve svake godine trudimo da, navodi direktor Radić, zadovoljimo svačiji glazbeni ukus, tako da ove godine imamo preko 28 izvođača na dva stagea, main i emotion stageu.

Na main stageu publika će uživati u hitovima Hladnog Piva, Partibrejkersa, Vojka V, Brkova, Elementala, Kreše Bengalke, Gustafija, Smoke Mardeljana, Lake, Frenkie, Kontre & Indiga, Van Velzena, Kanda, Kože i Nebojše, Pearl Jam-a Tributea (VS) i Marea, dok će se partyjaneri na emotion stageu do jutarnjih sati zabavljati uz Iliju Đokovića, Iliju Rudmana i LAGa, Yakkua, Lawrancea Kleina, Andreja Jelića i Igora HDP-a (ROOF AW), Worda te Alena Milivojevića i Pajsa.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije Mostar Summer Festa 2019.

Radić tvrdi kako su prema povratnim informacijama posjetitelja na društvenim mrežama zadovoljni, budući da su ''sklopili daleko najjači line-up do sada''.

Summer Fest će, navode organizatori, biti i na najvećoj produkcijskoj razini do sada, a zahvaljujući brojnim sponzorima ovogodišnja chill-out zona bit će najbogatija.

''Ove godine možemo očekivati zaista puno bogatiji sadržaj, gdje smo samu chill-out zonu produžili skoro duplo veću nego do sada, tako da je i sami prostor festivala puno veći. Neki od sadržaja u chill-out zoni rakija te koktel korner, a tu su također Žuja pub i Žuja chill-out korner, karikature, face painting, cirkus teatar, selfie toranj te brojna iznenađenja'', rekla je glasnogovornica festivala, Anita Krtalić.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije Mostar Summer Festa 2019.

Glasnogovornica tvrdi kako će i adrenalinskog sadržaja neće nedostajati.

''Neće nedostajati ni adrenalinskog sadržaja, jer ćemo imati veliku platformu na čak 170 četvornih metara, dok će na 56 četvornih metara dušeka svi posjetitelji će moći skakati i tako doživjeti festival na jedan drugačiji način'', rekla je Krtalić.

Pokrovitelj koji već šest godina prati rast ovog hercegovačkog festivala je HT Eronet koji će se također sa svojim sadržajem brenda hej! predstaviti u Čarobnoj zoni.

''Na samom Mostar Summer Festu imat ćemo posebno uređenu hej! zonu sa raznim zanimljivim sadržajima i promotivnim materijalima'', rekla je Misijana Brkić Milinković iz HT Eroneta te pozvala posjetitelje da se pripreme ''za ovaj pravi glazbeni, ljetni, ugođaj, koji nas očekuje koncem ovoga mjeseca''.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije Mostar Summer Festa 2019.

Predstavnici generalnog partnera festivala, kompanija Molson Coors, točnije njihov pivski brand Ožujsko pivo, nisu sudjelovali na konferenciji za medije, ali su ipak poručili kako se može očekivati zanimljiv sadržaj za sve posjetitelje.

''Na naše zadovoljstvo, Ožujsko pivo i Mostar Summer Fest su dogovorili višegodišnju uspješnu suradnju i kao ponosni partner festivala se iz godine u godinu trudimo podići ljestvicu na jednu višu razinu tako da ćemo se i ove godine družiti zajedno i uz zagarantirano odličan provod. I ove godine smo pripremili zanimljiv sadržaj i aktivnosti za sve posjetitelje, a jedna od inovacija koju bi željeli istaknuti je posebno promo pakiranje Ožujsko limenki u 4-pack kutiji sa prepoznatljivim vizualima MSF i Žuje koje na određen način simbolizira našu vezu i uspješnu priču'', naveo je brand manager kompanije Vladimir Rosić.

 

Do kraja tjedna, u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru, osigurane su svim studentima promotivne festivalske ulaznice po promotivnim cijenama od 30 KM, koje se mogu kupiti do petka.

Organizatori ističu da je u tijeku i nova promotivna akcija po imenu ''3 dana, 3 lokacije, 3 ulaznice + 1 gratis!'', gdje se od četvrtka (20.6.) do subote (22.6.) na lokacijama mostarskih caffe barova (Jazzy bell, Tecó i Shankly's Pub), mogu kupiti četiri festivalske ulaznice po cijeni od 135 KM, čime se osigurava ušteda od 45 KM, jer je četvrta ulaznica besplatna.

Inače, festivalske ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti do srijede, 26. lipnja, po cijeni od 45 KM, dok su jednodnevne ulaznice, po cijeni od 20 KM. Na same dane festivala, neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, nego samo jednodnevnu po istoj cijeni od 20 KM. Ulaznice se mogu kupiti online preko sustava kupikartu.ba i info-pultu Mepas Malla.

Kopirati
Drag cursor here to close