Plesni maraton

EVENT+ u režiji ROOF AW

ROOF AW u petak 14.6. sprema novi plesni maraton sa svojim Event+ Afterworks 3/1 All Day&Night eventom.
Lifestyle / Flash | 05. 06. 2019. u 15:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ROOF AW sprema novi plesni maraton sa svojim Event+ Afterworks 3/1 All Day&Night eventom.

Opuštena afterwork varijanta u prostoru Sky Roof Bara, kokteli i divan pogled na grad su samo početak avanture koja će se u afterparty varijanti nastaviti na intimnoj lokaciji van grada, priopćeno je iz ROOF-a.

Foto: PR / ROOF AW party

Drugi po redu party ove sezone, ima i poseban dio programa za radoznale i one koji bi htjeli da nauče nešto više o svijetu DJ-inga.

Foto: PR / ROOF AW party

Modular škola iz Sarajeva u vodstvu iskusnog klupskog DJ- A Skitza, održat će jednodnevnu DJ radionicu u prostoru Sky Roof Bara sa početkom u 12 sati.

Modular, kao i ova radionica je u vodstvu spomenutog DJ A Skitza, i ona obuhvaća edukacije od analogne do digitalne opreme, kao i vještine miksanja i DJ-inga, od osnovnih do naprednih tehnika. A Skitzo je DJ, producent i drugo plasirani natjecatelj DMC Balkan, kao i sudionik Red Bull Music Academy u Rimu. Iza sebe ima nastupe širom planete, od festivala kao što su Exit, Hideout, Sonar, pa sve do klupske svirke u zemljama kao što su Francuska, Španjolska, Njemačka, UK, sve do Brazila.

Foto: PR / ROOF AW party

Entry na DJ workshop iznosi 10 KM (u ovo je uključena i karta za sam event) i dobrodošli su svi zainteresirani. Prijave treba slati na [email protected] ili putem Facebook stranice Modular.

Ulaznice za sam event također će koštati 10 KM i moći će se kupiti na samom ulazu Sky Roof Bara na dan eventa. Ovaj allnight&allday program Andreja Jelića i Igora Kurjakovića obećava samo najbolje, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close