Sve za najmlađe

Euforija sa Zdravoljupcima nadmašila očekivanja, Konzum naručuje dodatne količine plišanaca

Iz Konzuma poručuju da su prezadovoljni pozitivnim reakcijama, te da su naručene dodatne količine Zdravoljubaca koje već stižu u trgovine
Lifestyle / Flash | 16. 05. 2019. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravoljupci su za nešto više od mjesec dana od dolaska u Konzum trgovine potpuno osvojili bh. tržište.

Veseli i šareni plišanci sa likovima voća i povrća napravili su nevjerovatnu euforiju među mališanima, a prodaja ovih igračaka iz dana u dan vrtoglavo raste i u samo jednom danu doseže čak i do 2.000 prodatih plišanaca,  priopćeno je iz Konzuma.

Iz Konzuma poručuju da su prezadovoljni pozitivnim reakcijama, te da su naručene dodatne količine Zdravoljubaca koje već stižu u trgovine. Iako su prije početka projekta napravljene detaljne procjene i analize te uzeta u obzir i prethodna iskustva sa Zdravoljupcima na velikim europskim tržištima, reakcije kupaca u BiH premašile su očekivanja, te su raspoložive količine pojedinih likova Zdravoljubaca u nekim prodavnicama već prodate.

''Prije svega želimo se kupcima zahvaliti na lojalnosti, a zatim na radosti, osmjesima i sreći  njihovih mališana koju svakodnevno donose u naše prodavnice. Ovom prilikom želimo poručiti kupcima koji su sakupili naljepnice da će uz dodatne količine Zdravoljubaca koje već stižu u prodavnice, svi imati priliku izabrati željenog plišanca'', dodaju iz Konzuma.

Kako je i najavljeno na samom početku projekta, Konzum će dio sredstava od prodaje plišanaca usmjeriti u donacije dječijim domovima u četiri bh. grada, što će biti realizovano krajem ovog mjeseca.

U okviru ovog projekta do sada je realizovan niz radionica u vrtićima s ciljem podizanja svijesti o zdravim prehrambenim navikama kod mališana predškolskog uzrasta, a maskote Zdravoljubaca svakog vikenda razveseljavale su mališane širom BiH, priopćeno je.

Podsjećamo, Zdravoljupci su dostupni u Konzum prodavnicamapo promotivnim cijenama uz sakupljen dovoljan broj naljepnica koje kupci dobijaju za ostvaren iznos kupovine,kao iza kupovinu odabranog voća i povrća i posebno označenih proizvoda. Projekt Zdravoljupci traje do 16. lipnja.

Kopirati
Drag cursor here to close