Reakcija pjevača

Elton John: Vatikan ne želi priznati gej brak, a zarađuje na mom filmu

"Kako Vatikan može odbiti priznati gej brakove jer su 'grijeh', a istovremeno sretno zarađuju nakon investiranja milijuna u Rocketman, film koji slavi moju sreću u braku s Davidom? Licemjerje"
Lifestyle / Flash | 16. 03. 2021. u 19:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Elton John napao je Katoličku crkvu nakon službene objave Vatikana u kojoj stoji kako Crkva neće priznavati gej brakove, prenosi Index.

"Kako Vatikan može odbiti priznati gej brakove jer su 'grijeh', a istovremeno sretno zarađuju nakon investiranja milijuna u Rocketman, film koji slavi moju sreću u braku s Davidom? Licemjerje", napisao je pjevač na svom Instagramu pokraj fotke dva članka medijskih portala: onog Guardiana koji donosi vijest o stavu Vatikana prema gej brakovima i onog Daily Beasta iz 2019. godine u kojem piše kako je Vatikan te godine uložio milijune u snimanje filma Rocketman.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Po pisanju Daily Beasta prije dvije godine, Vatikan je uložio preko 28 milijuna kuna u snimanje filmova Ljudi u crnom: Globalna prijetnja i Rocketman, od kojih ovaj posljednji govori o ljubavnoj priči Eltona Johna i njegovog muža Davida Furnisha. U film je ukupno uloženo oko 303 milijuna kuna, a od projekcija u kinima zaradio je gotovo milijardu i pol kuna.

Kopirati
Drag cursor here to close