from MOSTAR with LOVE

Ekipa ROOF AW kroz jedan sasvim moderan način predstavlja ljepote Mostara i elektronskog zvuka

Lokacija na kojoj će se održati live stream je prelijepa terasa Guest House Mostar Terrace koja gleda na Stari Most.
Lifestyle / Flash | 14. 04. 2020. u 14:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

From MOSTAR with LOVE je novi projekt koji potpisuje organizacijski tim ROOF AW koji se već duži niz godina bavi organiziranjem kvalitetnih high end partyja i koji bilježi zavidan broj nastupa diljem BiH i šire. Ovim projektom žele poslati virtualnu razglednicu Mostara sa jedne od najatraktivnijih lokacija koja krasi ovaj grad.

''S obzirom na trenutnu izvanrednu situaciju u kojoj se nalazimo glede Coronavirusa, a i uzimajući u obzir da je naša županija nažalost vodeća po broju oboljelih u FBiH, smatramo da je od iznimne važnosti održavati moral pratitelja i ljubitelja elektroničke glazbe te svih građana i pružiti im određenu vrstu zabave, s obzirom da su nam svi socijalni kontakti zabranjeni'', navode iz ROOF AW-a.

Organizatori dodaju da, uz sve navedeno, žele doprijeti do još većeg broja sugrađana i sunarodnjaka pa i šire, te napraviti jednu pozitivnu, zabavnu, edukativnu i vizualno motivirajuću priču, uz poruku #frommostarwithlove & #stayhome.

Foto: PR / Party ROOF AW-a

''Stoga smo se odlučili da kroz jedan moderan i zabavan način pošaljemo video i glazbenu razglednicu Mostara uz sve njegove ljepote koje ga krase i u ovo neobično doba'', kazali su.

ROOF AW u suradnji sa Kum videography vas vode na jednu audio/vizualnu turneju gradom Mostarom. Za glazbeni dio, kroz trosatno putovanje bit će zaduženi ROOF AW /Andrej Jelić/ i REMI /Renato Džidić/, a premijera live nastupa će biti prikazana u petak, 17. travnja sa početkom u 20 sati na službenoj ROOF AW facebook stranici i Youtube kanalu.

Lokacija na kojoj će se održati live stream je prelijepa terasa Guest House Mostar Terrace koja gleda na Stari Most.

''Sasvim je logično da će to biti naš prvi izbor, jer razmišljati o Mostaru, a instinktivno ne zamisliti sliku prelijepog Starog mosta, gotovo je nemoguće. Stari most i cijeli Stari grad uvršteni su u UNESCO-vu svjetsku kulturnu baštinu što je zasigurno prava razglednica koja će obići cijeli svijet'', poručili su.

Organizatori napominju da će se prilikom snimanja događaja svi sudionici pridržavati propisanih epidemioloških mjera, a na događaju (snimanju) će sudjelovati samo organizacijska ekipa.

''Ovim putem bi pozvali sve gledatelje da poštuju mjere zaštite i socijalnog distanciranja uz poruku #ostanitekući, da se družimo kroz glazbu online i zajedno prebrodimo ovaj teško razdoblje'', priopćeno je iz ROOF AW-a. 

Kopirati
Drag cursor here to close