Mulino Bianco

Kruh pun svega dobrog

Svakodnevna želja i svijest o zdravoj prehrani u suvremenom brzom stilu života koji ostavlja sve manje vremena za dugotrajnu pripremu obroka, izazov je za koji je integralni kruh Mulino Bianco idealno rješenje!
Gospodarstvo / Promo | 13. 02. 2020. u 09:50 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volite prirodan životni stil i proizvode koji daju prednost jedinstvenom okusu, kvaliteti i bogatoj prehrambenoj vrijednosti?

Onda vam je sigurno poznat onaj ugodan osjećaj kad pojedete nešto što nije samo ukusno nego i dobro za Vas. Zato je važno da i kruh bude u skladu sa suvremenim prehrambenim smjernicama.

Za integralni početak dana, ukusnu ili brzu večeru ili užinu s vlaknima, nije svejedno kakav ćete kruh odabrati. Dobrim odabirom kruha učinit ćete nešto dobro za sebe.

Odaberite uravnotežen, integralni kruh

Svakodnevna želja i svijest o zdravoj prehrani u suvremenom brzom stilu života koji ostavlja sve manje vremena za dugotrajnu pripremu obroka, izazov je za koji je integralni kruh Mulino Bianco idealno rješenje!

Ponajprije je važna i činjenica da su te meke, rezane vrste kruha potpuno u skladu sa suvremenim prehrambenim smjernicama. Uravnoteženim omjerom ugljikohidrata, bjelančevina i vlakana tijelu daju energiju, mogu produžiti osjećaj sitosti i biti dio prehrambene dijete.

Pripremljeni su od najboljeg integralnog brašna, potpuno bez bojila, konzervansa, hidrogeniranih masnoća i od genetički nepromijenjenih žitarica. Sadržavaju vlakna i najmanju moguću količinu soli, šećera i masnoća, što potiče zdrav stil prehrane.
Iskušajte nove gastronomske ideje i bez grižnje savjesti uživajte u integralnosti izvrsnog rezanog kruha.

Pripremite ukusne sarme s dodatkom integralnog kruha, ovdje!

Foto: PR / Tradicija ukusne sarmice sa kupusom

Tradicija ukusne sarmice sa kupusom

Priprema:

Uzmite listove kupusa i odvojite na stranu najveće listove. Ostatak kupusa isjeckajte. Ogulite krompir, narežite na kockice i pomiješajte s kupusom. Sve zajedno skuhajte u loncu s listovima lovora i soli. Kad je kuhano, ocijedite vodu, dodajte parmezan, mažuran i papar te sve promiješajte. Pripremite kriške kruha Pan Bauletto Integrale. Natopite kruh s malo mlijeka, natrgajte na komadiće i pomiješajte s prethodno kuhanom smjesom. Prokuhajte par minuta najveće listove kupusa, koje ste prethodno odvojili. Raširite svaki list kupusa, stavite nadjev i zarolajte u smotuljak (kao sarmu). Nauljite posudu, poslažite sarmice i pecite u pećnici 15 minuta.

Vaše ukusne rolice spremne su za uživanje!

Sastojci:

+ 4 kriške Pan Bauletto Integrale

+ 2 krompira

+ 150 ml mlijeka

+ 800 g kupusa

+ 100 g parmezana

+ sol i crveni papar

+ maslinovo ulje

+ lovor

+ mažuran

Za integralni životni stil

Uravnotežena prehrana i uživanje, dakle, ne isključuju jedno drugo – upravo suprotno! Integralne vrste kruha Pan Carre i Pan Bauletto sadržavaju dragocjene vitamine, minerale i vlakna cijelog zrna. Integralni životni stil obogatiće Pan Carre Integrale, koji je izvrstan za pripremu toplih sendviča, i Pan Bauletto Integrale, meki rezani kruh za pripremu sendviča ili jednostavno za samostalnu konzumaciju.

Pan Carre Integrale izvrsno povezuje okuse sira i šunke u mirisnim pečenim tostovima, izvana ostaje savršeno hrskav, a iznutra još uvijek ima potpuno mekanu sredinu. Pan Bauletto Integrale nježan je rezani kruh za svaku priliku. Proizveden je od integralnog pšeničnog brašna i suncokretovog ulja. Sadržava vlakna i izvrstan je izbor i kod dijetalne prehrane, te za sve koji preferiraju integralni životni stil. Pan Bauletto Rustico iznenađuje raževim brašnom, suncokretovim sjemenkama, susamom i lanom. Uz malo snalažljivosti u trenu ćete ih pretvoriti u maštovite sendviče, zdrave zalogaje, integralni doručak ili večeru.
Priuštite si sendvič od integralnog kruha, punog zdravih vlakana.

Foto: PR / Savršen sendvič punog okusa s dimljenim lososom

Savršen sendvič punog okusa s dimljenim lososom

Priprema:

Pripremite 2 kriške kruha Pan Bauletto Integrale. Na donju krišku namažite meki kozji sir. Dodajte dimljeni losos i preklopite.

Vrstu sira možete odabrati prema vlastitoj želji i omiljenom okusu. Uživajte u čarobnoj kombinaciji okusa!

Iznenadite svoje prijatelje zdravim i ukusnim sendvičem punog okusa.

Sendvič je pogodan i za one na dijetalnoj prehrani!

Sastojci:

+ 2 kriške kruha Pan Bauletto Integrale
+ dimljeni losos
+ mekani kozji sir

Uravnoteženi sastojci i pažljiva priprema

Za obje vrste integralnog kruha Barilla nutricionisti biraju samo najbolje integralno brašno dobiveno od genetički nemodificiranih žitarica, suncokretovo ulje i odabrane sastojke kontroliranog porijekla, zbog čega svaki kruh Mulino Bianco sadržava samo ono najbolje. Pripremaju se potpuno bez palminog ulja, bojila, umjetnih sladila, hidrogeniranih masti i konzervansa.

Zašto odabrati rezani integralni kruh?

Zahvaljujući praktičnom pakiranju i produljenoj svježini kruščići Mulino Bianco izvrsno su rješenje za moderna kućanstva u kojima dobar, uravnotežen kruh uvijek mora biti pri ruci. Štede vrijeme za svakodnevne kupnje, čuvaju svježinu nekoliko dana i uvijek su nadohvat ruke. Osim toga, izvrstan su suputnik na putovanjima ili odmoru. Integralni životni stil, dakle, možete odabrati bilo gdje i bilo kada!

Foto: PR / Kruh Pan Bauletto Integrale
Kopirati
Drag cursor here to close