psihički problemi

Ed Sheeran priznao da je pao pod utjecaj opijata

Lifestyle / Flash | 09. 05. 2017. u 10:16 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U novom intervjuu za BBC Radio 4, Ed Sheeran kaže da je tijekom prethodne turneje, kada je promovirao album „X“, imao ozbiljne psihičke probleme zbog kojih je pretjerivao u izlascima, alkoholu, pišu mediji.

„Mislim da se nisam nosio najbolje sa svim tim“, rekao je on. „To je čudna stvar, kada svirate na Wembley stadionu pred 87.000 ljudi, a onda siđete s pozornice i odete u garderobu gdje je jedini zvuk koji se čuje šuštanje klima uređaja. Jednostavno, ne znate kako se spustiti s oblaka.“

Za razliku od tih koncerata koje je održao na Wembley stadionu, kada je uz njega često bila obitelj, na turneji je Ed uvijek bio sam. Usamljen, bolje rečeno. I počeo je pretjerivati sa zabavom…

„Moj rođak koji je radio sa mnom na turneji me zapravo izvukao. Rekao mi je da, ako se ne prestanem tako ponašati, da će on prestati raditi na turneji“, priznao je Ed dodajući da se tada dozvao pameti.

Tada mu je pomoglo i društvo iz školskih dana.

„Imam 12 stvarno bliskih prijatelja iz škole, mi smo jedna grupa još otkako smo imali 11 godina i oni me sve vrijeme čuvaju, da ne izgubim razum“, zaključuje on.

Kopirati
Drag cursor here to close