Pokrovitelji apartmana 'Start'

Džeko i Telemach službeno počeli projekt Prijatelji Roditeljske kuće

Roditeljska kuća pruža oboljeloj djeci i njihovim obiteljima drugi dom, pobiteljsku atmosferu i mjesto na kojembar na trenutak, mogu zaboraviti na bolničko liječenje.
Lifestyle / Flash | 25. 05. 2018. u 15:13 Bljesak.info
Prijatelji Roditeljske kuće
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački nogometaš i kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko i Fondacija Telemach danas su postali prijatelji Roditeljske kuće u kojoj borave djeca oboljela od raka i njihovi roditelji, što će rezultirati financiranjem dijela kapaciteta tog objekta.

Predsjednik Udruge "Srce za djecu" Fikret Kubat naglasio je da Roditeljska kuća ima deset apartmana koji su tematski opremljeni te da će Džeko i Telemach biti pokrovitelji apartmana "Start" u naredne tri godine.  

Navodi da će pokušati pronaći pokrovitelje za još devet apartmana, pozvavši i druge firme, organizacije i institucije da im pomognu.

''Ova kuća nije samo objekt, ovo je više od toga, jer ono što se događa unutar kuće je bit svega. Ovo je kuća svih nas '', poručio je Kubat.

Istaknuo je da je Roditeljska kuća ispunila svoju misiju, jer osmijeh djece najbolje govori koliko su sretni sa svojim roditeljima.    

Edin Džeko je kazao da je njegov glavni cilj da pokaže djeci i njihovim roditeljima da je uz njih i da nisu sami.

''Treba ju vjerovati i vjera će pomoći djeci da ozdrave što prije '', poručio je Džeko.

Pozvao je organizacije i građane da pomognu financiranju Roditeljske kuće kako bi i svi ostali apartmani dobili svoje "prijatelje" te izrazio nadu da će u budućnosti biti još mnogo donatora.

Predstavnica Fondacije Telemach Hajdi Mostić istaknula je da je Roditeljska kuća ustvari kuća 'velikog i toplog srca' u kojoj borave najhrabrija i najsnažnija djeca i njihovi najuporniji i najemotivniji roditelji.

Roditeljska kuća pruža oboljeloj djeci i njihovim obiteljima drugi dom, pobiteljsku atmosferu i mjesto na kojembar na trenutak, mogu zaboraviti na bolničko liječenje.

Kopirati
Drag cursor here to close