Afrički doseljenik u Kanadi

Dvaput u pet mjeseci na lotu osvojio 3,5 milijuna dolara

U travnju je kupio strugalicu i osvojio 1,5 milijuna dolara, a prošli mu se mjesec sreća ponovno osmjehnula: ovaj je put ''ostrugao'' i više - dva milijuna dolara.
Lifestyle / Flash | 14. 09. 2018. u 08:45 Bljesak.info
Kopirati

Mladi Afrikanac koji je prije dvije godine doselio u Kanadu, nedavno je postao multimilijunaš pošto je dvaput u pet mjeseci na lutrijskim igrama na sreću, ''strugalicama'' osvojio čak 3,5 milijuna dolara.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Želio bih poboljšati engleski i naučiti neki koristan zanat, poput stolarskoga'', kazao je Melhig Melhig (28) predstavniku WCLC-a (Western Canada Lottery Corporation), na pitanje što će s toliko novca.

Porijeklom iz jedne zapadnoafričke zemlje mladić se prije dvije godine s obitelji nastanio u Winnipegu.

U travnju je kupio strugalicu i osvojio 1,5 milijuna dolara, a prošli mu se mjesec sreća ponovno osmjehnula: ovaj je put ''ostrugao'' i više - dva milijuna dolara, javlja Hina.

Novcem od prvog zgoditka kupio je kuću u koju je uselio sa suprugom i djecom, a novce od drugog zgoditka uložit će u budućnost i obrazovanje.

Po izračunu WCLC-a izgledi da mladi Afrikanac osvoji jackpot prvi su put iznosili 1 prema 900.000, a drugi put i manje: 1 prema 1,3 milijuna.

A koliki su izgledi da netko osvoji jackpot dvaput u pet mjeseci? Nemjerljivi, odgovorili su iz WCLC-a.

Kopirati