Ono što te pokreće

Dva nova proizvoda – Jana vitamin immuno i Jana vitamin activity za sve koji žive aktivno

Lifestyle / Flash | 09. 06. 2016. u 11:45 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponekad je jedini način da sve stignemo raditi nekoliko stvari odjednom. Našim izborom ili ne, multitasking je postao način života. Srećom, u svakodnevnoj želji da budemo što brži i učinkovitiji imamo i svoje pomagače - proizvode koji prate naš ritam i poput nas rješavaju nekoliko stvari odjednom. Najnovija zvijezda među takvim proizvodima je – Jana vitamin.

Jana vitamin immuno i Jana vitamin activity, osvježavajućeg voćnog okusa, mogu svima koji se žele osjećati bolje osigurati značajan udio dnevnih potreba za određenim vitaminima i mineralima, što je posebno korisno kod povećanih tjelesnih ili mentalnih napora, istovremeno zadovoljavajući potrebe organizma za tekućinom.

Jana vitamin activity s okusom jabuka&malina sadrži s B3, B5 i B6 te magnezij. Njihovo djelovanje je od neprocjenjive važnosti za ljudski organizam, a obuhvaća utjecaj na funkciju mišića, živčanog sustava te proizvodnju energije. Dobro funkcioniranje energetskog metabolizma važno je za svakoga a posebno one kojima je povećana aktivnost, bilo mentalna ili tjelesna, životna svakodnevica.

Jana vitamin immuno s okusom limuna sadrži vitamine B6 i B12, vitamin C i cink koji svi redom doprinose normalnom održavanju funkcija imunološkog sustava. Vitamin C utječe na poboljšanje apsorpcije željeza, što je iznimno važno za većinu ljudi, a posebno onima koje se bave tjelesnom aktivnošću.

Za stvarni život trebaju nam stvarne prednosti koje nam daje Jana vitamin.

Kopirati
Drag cursor here to close