Frka, panika

Smak svijeta: Duško unfollowao Jelenu

Srpski mediji, već mjesecima pišu kako se par razvodi, a ovim potezom, Duško je dao naslutiti kako nije sve idealno u njihovom braku.
Lifestyle / Flash | 21. 04. 2019. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Folk pjevačica Jelena Karleuša (40) našla se u još jednom problemu. Naime, njezin suprug, nogometaš Duško Tošić (33) više ju ne prati na društvenim mrežama, točnije na Instagramu.

Srpski mediji, već mjesecima pišu kako se par razvodi, a ovim potezom, Duško je dao naslutiti kako nije sve idealno u njihovom braku. Ipak, fotografije na kojima pozira s Jelenom još uvijek se nalaze na njegovom profilu.

Nogometaš je nakon tog poteza, objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom sestrom u privatnom avionu. U isto vrijeme Jelena se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom sa svjetski poznatim plastičnim kirurgom Bulentom Cihantimurom, poznatijim i kao Doctor B, prenosi 24sata.hr

Otkako je prošlog mjeseca Jeleni preminula majka Divna, Duško je bio uz nju u najtežim trenucima. Išao je s njom na pogreb, komemoraciju te ju je tješio dok je plakala. Čak četrdeset dana Jelena nije nastupala po klubovima niti izašla kako bi se zabavila. Vratila se poslovnim obvezama i ponovno je članica žirija u glazbenom showu 'Zvezde Granda'.

Kopirati
Drag cursor here to close