Vitez

Državno prvenstvo frizera Bosne i Hercegovine

Lifestyle / Flash | 07. 03. 2017. u 06:50 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Otvoreno državno prvenstvo frizera Bosne i Hercegovine“ održati će se 12. ožujka 2017 u Gradskoj dvorani u Vitezus početkom u 9 sati. Nakon Sarajeva, Tuzle i Banje Luke, Vitez je ponosni domaćin ovoj najznačajnijoj frizerskoj manifestaciji u zemlji i regiji.

Organizator Otvorenog državnog prvenstva frizera BiH je Udruženje frizera srednjobosanskog kantona na čelu sa predsjednikom USBF Saninom Fazlićem. Događaj je podijeljen na tri dijela: natjecateljski, seminarski i sajamski dio.

Od 9:30 počinje natjecateljski dio na kojem će sudjelovati natjecatelji učenici frizeri iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i regije. Također, natjecat će se juniori i seniori iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Natjecanje će pratiti i ocjenjivati Svjetski OMC žiri, a natjecanje završava u 14 sati kada počinje seminarski dio gdje organizatori Wella profesional, Friz Vir tehničara i tehničar brenda Karal, a potom Master Class na kojem će svoja umijeća na sceni pokazati: Dušan Ličina iz Srbije (osvajač prestižnih svjetskih medalja), Alen Demirović iz Crne Gore (majstor muških frizura) , Carlo Crisan iz Mađarske (viceprvak Europe u avantgarde hair tattoo) te Elvir Bajrić i Stipe Filipović iz Bosne i Hercegovine, dvojica najpoznatijih frizera iz naše zemlje, svjetski poznati i priznati.

''Seminarski dio je vrlo bogat i raznovrstan, frizeri će imati što vidjeti, čuti i naučiti. Nadalje, sajamski dio će trajati od otvaranja do zatvaranja manifestacije, a našim frizerima i posjetiteljima će biti prezentirana široka paleta frizerskih alata i preparata za što je zadužen štand Frizerlanda iz Viteza koji je ujedno i generalni sponzor manifestacije, te štandovi drugih sponzora kao što su: Wella profesional, Friz Vir Vitez, Schwarzkopf, Karal, BML company, Keune, Faipa frizerska akademija i Image Master'', priopćili su organizatore.

Sponzori su osigurali i značajne prigodne popuste. Sajamskom dijelu priključit će se i štand rukotvorina te predstaviti razne ukrase za kosu (Dugme-Vitez).

Kopirati
Drag cursor here to close