Cjelonoćna glazbena poslastica

Drugi rođendanski party ROOF AW-a bit će najveći i najzabavniji projekt

Rođendan je zamišljen kao šlag na kraju ovog dvogodišnjeg putovanja ali i novi slatki početak, jer ekipa ROOF AW-a ima velike planove i ambicije da donesu nove projekte i još više zabave u Mostar.
Lifestyle / Flash | 14. 03. 2019. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već dvije godine ROOF AW, platforma za organiziranje high-end partija i promociju klupskog zvuka, potresa Mostar svojim partijima i after party eventima. Nakon niza uspješnih event-a u njihovoj organizaciji gdje su ugošćena priznata imena elektroničke scene poput Sandrino, Olderic, The Drifter, Ian Pooley, Kristijan Molnar, Ilija Djoković, i  naravno njihovih gostovanja po klubovima i eventima širom ex-yu, ekipa ROOF AW-a želi proslaviti svoje postojanje na najbolji način.

Stoga nije ni čudo da će drugi rođendan ROOF AW-a biti proslavljen sa najvećim i najozbiljnijim eventom do sada!

Andrej Jelić i Igor Kurjaković publici spremaju cjelonoćnu glazbenu poslasticu na novoj unikatnoj lokaciji koja se nalazi Industrijskoj zoni grada (Bišće polje) koja će biti potpuno transformirana za potrebe rođendana ove organizacije.

Foto: ROOF AW / Mapa do unikatne lokacije

Produkcijski, očekuje vas do sada najveci audio/vizuelni spektakl, koji će prostor od 500 m2 popuniti najkvalitetnijim zvukom i lightom. Ekipa iz ROOF AW-a poručuje da se na svaki detalj pazi i da se očekuje noć koja će se dugo prepričavati.

Dok sve to će biti samo početak proslave, jer će se slavlje nastaviti na after eventu koji će trajati više od 30 sati tokom čitavog vikenda. Na after eventu nas čekaju regionalna imena iz Sarajeva, Beograda i Šibenika koji će se pobrinuti da atmosfera ne opadne ni u bilo kom momentu. Za sve informacije o lokaciji, nastupima DJ-eva, te ulaznicama možete pratiti na samom eventu ROOF AW 2nd Anniversary.

Rođendan je zamišljen kao šlag na kraju ovog dvogodišnjeg putovanja ali i novi slatki početak, jer ekipa ROOF AW-a ima velike planove i ambicije da donesu nove projekte i još više zabave u Mostar.

Early Bird ulaznice su već rasprodane, tako da su preostale Regular ulaznice po cijeni od 15 KM, odnosno 20 KM na sami dan eventa . Ulaznice za ovaj event možete kupiti na portalu kupikartu.ba , ako niste u mogućnosti kupiti online iste možete fizički preuzeti na svakom iNovine Kiosku ili u mjenjačnici Exclusive Change u Mepas Mall-u!

Kopirati
Drag cursor here to close