Škola planinarenja

Doživite hercegovačko visoko gorje u prekrasnoj zimskoj idili

Lifestyle / Flash | 20. 01. 2017. u 10:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite li da doživite jedinstvene planine Velež, Prenj, Čvrsnicu i Čabulju, zimi u netaknutoj prirodi i dobrom društvu, sigurno, avanturistički, a da pri tome se dobro provedemo, nešto zajedno naučimo ili ponovimo?

Ako je odgovor ''da'', ako razmišljate o tome, ako vam je dosta svakodnevnice i želite sadržajno iskoristiti vaše slobodno vrijeme, priključite nam se u naprednoj zimskoj planinarskoj školi ''Četiri hercegovačke planine''.

''Naša misao vodilja jeste da polaznicima dočaramo ljepote hercegovačkih planina zimi, da zajedno naučimo ili ponovimo elemente kretanja u planini u zimskim uvjetima. Škola se bazira na iskustvenim i avanturističkim elementima u hercegovačkom visokom gorju koje zima nudi.
U okviru škole održati će se uvodno predavanje te četiri izleta na vrhove hercegovačkih planina (Velež, Prenj, Čvrsnica i Čabulja). Prvo predavanje a ujedno i početak škole je planirano za 26. siječnja 2017. godine'', priopćio je organizator škole Gorska služba spašavanja - Stanica Mostar.

Prijave i uvjeti:

Broj polaznika škole je ograničen.

Uvjeti za prijavu na školu su: završena osnovna škola planinarenja ili barem dvije godine aktivnog planinarenja, te posjedovanje osobne planinarske opreme za kretanje u zimskim uvjetima (gojzerice, ranac, gamaše, rukavice...).

Kotizacija po polazniku iznosi 130 KM. U cijenu je uračunato: osnovna tehnička oprema za kretanje u snijegu i ledu, prevoz, smještaj u planinarskim domovima, usluge vodiča i osiguranje.
Po završetku Škole, polaznici će dobiti diplome o završenoj Školi.

Sve informacije o Školi možete dobiti na slijedeći broj mobitela: 062 731 263 (Jasmin Čolaković, voditelj škole) i na e-mail: [email protected]

Prijave izvšiti putem prijavnog obrasca.

Popunjen obrazac poslati na email adresu [email protected]
Prijavu i uplatu izvršiti najdalje do 25. siječnja 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close