VIDEO

Doživi slobodan pad nad Mostarom

Lifestyle / Flash | 18. 04. 2017. u 16:35 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Padobranski sportski klub Slobodan pad u suradnji s Aero klubom 1949 Mostar i Zračnom lukom Mostar vas poziva na jedinstveno i nezaboravno iskustvo tandem skoka padobranom nad Mostarom 12.,13. i 14. svibnja 2017.

Tandem skok padobranom je najbolji i najsigurniji način da doživite padobranstvo i sva uzbuđenja slobodnog pada. Skok se izvodi u pratnji tandem instruktora s visine do 3500 metara na koju će vas vinuti posebno prilagođen zrakoplov Cessna 182 Delta-Tango-Delta. U njoj ćete prije samog skoka 20 tak minuta letjeti nebeskim prostranstvima iznad Mostara nakon čega vas instruktor veže za padobran i sebe, te zajedno krećete u osvajanje nebeskog plavetnila. U ovoj pustolovini vas očekuje do 50 sekundi SLOBODNOG PADA, pri brzini od čak 200 km/h nakon čega vas blago otvaranje padobrana (kojim ćete i vi imati priliku upravljati) vraća u stvarnost.

Tu vaša pustolovina još ne završava već vas čeka još desetak minuta leta pod padobranom u kojem ćete iz ptičje perspektive uživati u pogledu na prekrasnu dolinu Neretve, Velež, Prenj i ostale ljepote jedinstvenog Mostarskog kraja i njegove okolice.Na vama je samo da uživate, dok tandem instruktor brine o sigurnosti tijekom cijelog skoka. Ako već dugo sanjate o skoku s padobranom i doživljaju slobodnog pada, ako ste se ikada zapitali kako je tamo gore ili se želite riješiti straha od visina ili ste jednostavno znatiželjni onda je ovo prava prilika za vas.

U sklopu ovog događaja Aeroklub 1949 Mostar organizirati će informativne letove sportskim zrakoplovom iznad grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close