Prijavi se

Dosta ti je da vrijeme prolazi i ništa se ne događa? AIESEC te poziva na avanturu života!

Nove članove primamo u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Zenici i Tuzli - prijavi se do 30. lipnja i razvij liderske vještine, poručuju iz AIESEC-a.
Lifestyle / Flash | 16. 06. 2020. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / AIESEC prima nove članove

Uz AIESEC nauči pisati i realizirati projekte, stekni vještine prezentiranja i javnog nastupa i prijatelje za čitav život.

AIESEC je najveća omladinska organizacija na svijetu, predvođena od strane mladih i ima za cilj razvoj liderskih vještina kroz međunarodne volonterske razmjene i stručne prakse.

U Bosni i Hercegovini AIESEC postoji od 1953. godine, a danas broji preko 130 članova u pet lokalnih ureda: Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Zenica i Tuzla.

''Mi promovišemo i pružamo praktična, globalna i samoinicirajuća iskustva mladim ljudima širom svijeta. Mi im omogućavamo da vide svijet, naprave pozitivnu promjenu i otkriju šta je to što im je zapravo bitno'', poručuju.

„AIESEC u Bosni i Hercegovini“ ima 2 produkta kao vrste međunarodnih razmjena i to su: volonterska praksa (Global Volunteer) i stručna praksa (Global Talent) koje promovira i organizira za mlade ljude u preko 120 zemalja svijeta.

AIESEC svoju misiju i viziju buđenja liderstva u mladim ljudima širom svijeta, kao i očuvanje mira u svijetu, ispunjava kroz mnoge događaje koje organizuje tijekom cijele godine.

Posebno ističemo Business Skills Academy i Youth Speak Forum. Business Skills Academy je radionica poslovnih vjestina gdje mladi mogu dobiti savjete od predstavnika najvećih kompanija u BiH o pisanju CV-a, motivacijskog pisma, o poslovnoj komunikaciji, o vještinama pregovaranja, intervjuu i svim drugim stavkama koje su neophodne za uspješan izlazak na tržište rada.

Youth Speak Forum okuplja mlade ljude širom Bosne i Hercegovine, koji imaju priliku da izraze svoje mišljenje kao i da čuju priče o uspjesima i iskustvima govornika.

Više o organizaciji na: www.aiesec.ba

Nove članove primamo u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Zenici i Tuzli - prijavi se do 30. lipnja i razvij liderske vještine, poručuju iz AIESEC-a.

Link za prijave.

Kopirati
Drag cursor here to close