:)

Dosjetljivi putnik: U uniformi Lufthanse izbjegavao kontrole

Rajan Mahbuban (48) bio je odjeven u pilotsku uniformu i imao je krivotvorenu Lufthansinu iskaznicu kad je uhićen u zračnoj luci u glavnom gradu u utorak, objavio je zamjenik šefa polcije Sanjay Bhatia.
Lifestyle / Flash | 20. 11. 2019. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Dnaindiana.com / Čega se lik dosjetio

Dosjetljivi putnik u Indiji koji se odijevao u uniformu Lufthasina pilota kako bi izbjegavao kontrole, brzo se ukrcavao na zrakoplov te isposlovao premještaj u višu klasu, uhićen je u New Delhiju, objavila je policija u srijedu.

Rajan Mahbuban (48) bio je odjeven u pilotsku uniformu i imao je krivotvorenu Lufthansinu iskaznicu kad je uhićen u zračnoj luci u glavnom gradu u utorak, objavio je zamjenik šefa policije Sanjay Bhatia.

Mahbubani je zadržan na izlaznim vratima leta za Kolkatu nakon što je glavni sigurnosni djelatnik Lufthanse upozorio na "sumnjivo kretanje putnika u odori Lufthanse".

Mahbubani je tijekom ispitivanja otkrio da često putuje i da je odijevao uniformu kako bi izbjegao duge redove na kontroli putnika i temeljitije kontrole kojima su podvrgnuti ostali putnici, kazao je Bhatia.

Koristio je prolaze rezervirane za članove posade i ponekad bi tražio preseljenje u višu klasu u zrakoplovu.

Otkrio je da je krivotvorenu iskaznicu koristio mnogo puta u proteklih šest mjeseci. Mahbubani vodi konzultantsku tvrtku i protiv njega je podnesena kaznena prijava, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close