Vijeće mladih

Donirajte 5KM za čišće Posušje

Lifestyle / Flash | 23. 05. 2017. u 07:35 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi imaju mogućnost donirati 5 KM i pri tome pomoći Vijeću mladih općine Posušje u provođenje planova vezanih za ekologiju, kojim se bavi ekološki sektor Vijeća mladih općine Posušje od 2013. godine.

''Budući da Vijeće mladih općine Posušje nema izvor financija za provođenja ekoloških planova, već se financira ad hoc, putem dobronamjernih ljudi i pokrovitelja, odlučili smo osnovati Fond za ekologiju Vijeća mladih općine Posušje, te time omogućiti svim dobronamjernim ljudima da sufinanciraju naše ekološke projekte'', priopćeno je Vijeća mladih Posušje.

Naime, projekti koji se mogu financirati odnose se na ekološke akcije, uklanjanje divljih deponija na području općine Posušje, predavanja svim učenicima Osnovne škole u Posušju, priprema i izrada eko vježbenice za srednjoškolce (za učenje i natjecanja), priprema i izrada eko mape općine Posušje, izrada i postavljanje (tamo gdje je to moguće) eko billboard plakata na području općine Posušje.

DONACIJOM 5 (PET) KM NA RAČUN: 3382002263912751 sudjelujete u očuvanju životne sredine, prirodnog ambijenta, te podizanju ekološke svijesti.

Za više informacija možete kontaktirati Vijeće mladih na broj: 063/ 962 429 ili putem maila [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close