suradnja

Donacija Narodnoj kuhinji u Mostaru

Lifestyle / Flash | 10. 06. 2016. u 12:43 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Perutnina Ptuj BH d.d. i Ekonomski fakultet Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru kroz višegodišnju suradnju izrade zajedničkih projekata su 9.lipnja donirali Narodnoj kuhinji Mostar značajnu količinu prehrambenih proizvoda iz asortimana Perutnine.

Prema riječima direktora Marketinga kompanije Perutnina Ptuj BH, mr. Almira Hodžića, riječ je o premium proizvodima i proizvodima visoke tržišne tražnje neizostavnim u pripremi obroka nužnih za egzistenciju 430 korisnika ovog centra koji su u kategoriji najugroženije populacije grada Mostara.

Mevla Salčin, voditeljica Narodne kuhinje Crvenog krsta u Mostaru, se zahvalila na značajnoj pomoći, te naglasila da je ovo samo jedna u nizu donacija od strane Perutnine BiH.

Doc. dr. Veldin Ovčina, prodekan za nastavu Ekonomskog fakulteta ovom prilikom je izjavio: ''Zadovoljstvo nam je da smo dio ovog projekta, čijoj realizaciji su najviše doprinijeli naši studenti, izradom kvalitetnog marketing (istraživačkog) projekta, na što su predstavnici kompanije Perutnina BH odgovorili ovom donacijom. I u budućnosti će naše aktivnosti biti usmjerene na unapređenje suradnje sa društveno odgovornim kompanijama.''

Kopirati
Drag cursor here to close