I razvalio

Dogodilo se ono što se dugo čekalo: Grašo zapjevao Mostarcima

Lifestyle / Flash | 23. 03. 2017. u 07:02 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su ulaznice za prva dva koncerta Petra Graše u Mostaru rasprodana za manje od 4 sata, i za njegov sinoćni koncert se tražila ulaznica više, zbog čega su u dvorani u Kosači postavljene dodatne stolice kako bi svi njegovi fanovi dobili priliku uživati u njegovom nastupu.

Grašo je na stage izašao uz taktove pjesme 'Šporke riči' što je izazvalo oduševljenje publike koja je ispunila dvoranu do posljednjeg mjesta. Koncert je nastavio uz hit iz prošle godine, 'Srce za vodiča', a publika je u nezapamćeno ushićenoj atmosferi kakva je vladala u Kosači uglas pjevala njegove hitove tijekom cijelog nastupa.

Prema izjavama pjevača ljubav između  njega i Mostaraca je obostrana.

''Nisam dugo svirao u Mostaru i dogodila se obostrana želja za susretom! Hvala ljudima što su imali strpljenja i čekali za karte. Mostar je grad koji volim i dobivali smo dosta upita od ljudi kada ću doći. Vjerovao sam da će biti dobar koncert ali da će se protegnuti na tri dana to nisam mogao pretpostaviti'', rekao je Grašo prije koncerta.

„Sinoćnja noć je još samo jedan dokaz da je Grašo vrhunski zabavljač, što se vidjelo po atmosferi kakvu je napravio u dvorani. Ovaj koncert je najbolja moguća uvertira za naredna dva koja nas čekaju danas i sutra u Mostaru.“, kratko su prokomentirali organizatori.

Sudeći po komentarima posjetitelja, Mostar će i u naredne dvije noći itekako uživati u zabavnoj glazbi, a Petar Grašo će zasigurno još neko vrijeme držati rekord od tri rasprodana koncerta zaredom koji su se održali pod generalnim pokroviteljstvom HT Eroneta. 

#petargraso ??????

A post shared by Dario Hrkac (@dario_hrkac) onMar 22, 2017 at 10:35pm PDT

Kopirati
Drag cursor here to close