Provjerili smo

Što regija nudi za doček Nove godine?

Tako će građani Splita na splitskoj Rivi moći uživati uz Mjesni odbor, Joleta i Gustafa, a organizator dočeka je Turistička zajednica grada.
Lifestyle / Flash | 15. 11. 2017. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncerti Dine Merlina, Vlade Georgieva, Plavog orkestra, S.A.R.S.-a, Sergeja Ćetkovića, Lexington benda, Nikole Rokvića, Tonyja Cetinskog, Zdravka Čolića i drugih dio su ponude regionalnih središta za doček Nove 2018. godine.

Tako će se  na splitskoj Rivi moći uživati uz 'Mjesni odbor', Joška Čagalja - Joleta i 'Gustafe', a organizator dočeka je Turistička zajednica grada.

''Na Staru godinu, 31. prosinca, u jutarnjim satima održat će se Dječji doček Nove godine dok će u 21 sat spektakularni doček na Stradunu započeti grupa 'Pravila Igre', potom 'Songkillersi' s regionalnom zvijezdom Dinom Merlinom'', stoji na stranici Turističke zajednice Dubrovnika.

Četiri dana proslave u Herceg Novom, tri u Dubrovniku

Zadrane i njihove goste će u novogodišnju noći uvesti klapa 'Intrade' i Marko Škugor, dok će se za građane i turiste Herceg Novog program Nove godine obilježavati četiri dana.

''Program glavne večeri dočeka Nove godine, 31. prosinca počinje u 21 sat kada će se na binu u Parku Boka popeti poznata grupa 'Senkina đeca', a u 2018. godinu Novljani i gosti će ući uz jednog od najboljih kantautora na Balkanu, Vladu Georgijeva. Prvog dana 2018. godine koncert na otvorenom počet će u 21 sat kada će na binu u Parku Boke izaći bokeljski bend 'Sinhro'. Zvijezda te večeri bit će beogradski pop-rock sastav 'Van Gogh', koji će nastupiti od 23 sata. Drugog siječnja na istom mjestu slijedi koncert Novljanina Dragoljuba Đuričića, koji će sa svojim bendom 'Balkanska lavina' nastupiti od 21 sat, dok će od 22 sata binu preuzeti beogradski pop glazbenici 'Tropico band''', rečeno je iz Grada za Bljesak.info.

Na crnogorskoj obali, u Budvi, u najluđu noć, pobrinuli su se Općina i Turistička organizacija Budve, a nastupit će jedan od najpoznatijih ex jugoslovenskih bendova ''Bijelo dugme''  predvođeno Goranom Bregovićem  na trgu ispred Staroga grada. Dan prije, 29. prosinca nastupit će hrvatska rock grupa 'Hladno pivo' i beogradski sastav S.A.R.S., a dan kasnije, 30. prosinca, glazbeni program nastavlja se nastupom Bajage i instruktora, pišu tamošnji lokalni mediji.

U Kotoru će 31. prosinca nastupiti bend 'Light Under the Black Mountain', 'Letu štuke', Rambo Amadeus, 'Partibrejkers' i 'Električni orgazam', a za reprizu Nove godine zakazani su nastupi bendova 'Veliki prezir', 'Stray Dogg', 'Obojeni program', 'Let3' i 'Disciplin A Kitschme'.

Zagreb i Beograd još bez detalja

Dva regionalna središta, Zagreb i Beograd, još uvijek nisu objavila imena izvođača koji će te glavne gradove zabavljati posljednje prosinačke večeri unatoč tome, sudeći po najavama turističkih agencija, zabava će biti zagarantirana. Ali će na glavnom trgu u Novom Sadu, kako pišu mediji, nastupiti 'Plavi orkestar', Darko Rundek i S.A.R.S., dok će na Trgu republike biti koncerti bendova najrazličitijih žanrova, od tamburice do džeza, ali i mnoštva animatora, akrobata i žonglera. Kako je za Bljesak.info potvrđeno u Subotici će biti organiziran doček Nove godine na trgu, ali još nisu poznati izvođači.

Grad Banja Luka za ovu zimsku sezonu priprema bogat program na više lokacija u gradu pod nazivom "Zimska čarolija". Program će trajati 45 dana, a uz proširenu turističku ponudu, bit će održani i veliki koncerti 30. i 31. prosinca i 1. siječnja.

''Zimska nas čarolija u Banja Luci očekuje od 10.12.2017. – 15.1.2018. s bogatim novogodišnjim sadržajima. Uz koncerte Sergeja Ćetkovića, Ivane Peters, Lexington benda, Nikole Rokvića, Lukijana Ivanovića, Dženana Lončarevića i Tonija Cetinskog'', rečeno je iz Grada Banja Luke za Bljesak.info.

Sarajlije će 30. prosinca od 18 sati na centralnoj pozornici ispred Vječne vatre nastupiti orkestar Music Art, a u novogodišnju noć građane glavnog grada uvest će Zdravko Čolić. Za prvi dan Nove godine planiran je koncert 'Crvene jabuke'.

U Mostaru doček Nove godine planiran je na šetnici Nikole Šubića Zrinjskog, a na programu je prvo planirana Dječja Nova godina od 12 do 14 sati, a u večernjem programu nastupit će Mostar rock school blues band, Zoster, Mostar Sevdah Reunion i 'Sinergija'.

Kopirati
Drag cursor here to close