Klapa

Dobrodošli u Orient Express – snima se nova humoristična serija

Lifestyle / Flash | 29. 01. 2016. u 12:22 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovih dana u Sarajevu teku posljednje pripreme za realizaciju prvih epizoda nove bh. humorističke serije "Dobrodošli u Orient Express", čije snimanje počinje idućeg tjedna.

Riječ je o novom domaćem igranom projektu koji zajedno realiziraju producentska kuća DEPO iz Sarajeva i Pink BiH.

Serija se radi po ideji i konceptu redatelja i producenta Jasmina Durakovića, a scenarij potpisuje Dževad Hadžić, produkcija Marletti.

Serija "Dobrodošli u Orient Express" okuplja iskusan produkcijski tim i atraktivnu glumačku ekipu iz BiH i regije, a među glavnim protagonistima su Mirvad Kurić, Emir Hadžihafizbegović, Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević.

Serija se na humorističan način bavi svakodnevnicom u Sarajevu i BiH, a događa se u jednom ovdašnjem hotelu koji pokušava da nađe svoju priču u tranzicijskom novom vremenu.

Početkom veljače snima se pilot za tri epizode, a tijekom ove godine snimat će se i prva sezona ove serije od 16 epizoda.

''TV premijera i prikazivanje serije na Pink BiH planirano je od 1. travnja, dok će prije televizijske premijere uslijediti digitalno prikazivanje serije putem DEPO Zone, vodeće on-line platforme u BiH i na Balkanu za distribuciju širom svijeta putem interneta, što predstavlja novinu u BiH'', priopćila je press služba Depoa.

Kopirati
Drag cursor here to close