Sretnik

Dobio na lotu pola milijuna KM: Prijatelj mu uplatio listić

Lifestyle / Flash | 15. 01. 2016. u 06:58 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nikada ne pratim izvlačenje uživo, moj dugogodišnji ritual je da uvijek ujutro, uz kavu, pogledam brojeve na teletekstu, tako je bilo i ovoga puta'', rekao je u razgovoru za Dnevni avaz igrač koji je u igri superloto Lutrije BiH osvojio jack pot viši od pola milijuna maraka.

''Uporno sam pokušavao ostati miran, prvenstveno zbog svog zdravlja, jer sam u trenutku pomislio da će me nešto strefiti. Sam sebi sam govorio da se smirim, ali taj osjećaj je bio jači od mene. Nekoliko puta sam provjeravao brojeve i svaki put sam pomislio da nije u pitanju neka greška, ali, evo, kao što vidite, osvojio sam ovaj nevjerojatni dobitak'', kaže sretnik kojem je ovo prvi veliki dobitak.

Kaže je tijekom zaokruživanja brojeva sjedio sa suprugom za stolom, koja mu je govorila o nekim svojim problemima, a on ju je pitao je li vidjela da je netko osvojio više od pola milijua KM na lotu.

''Na to mi je potvrdno odgovorila. Rekao sam joj da poznajem osobu koja je to osvojila, odmah me je pitala tko je u pitanju, a ja sam joj rekao da ta osoba sjedi prekoputa nje. U početku nije mogla povjerovati, ali sam joj pokazao dobitne brojeve, što ju je šokiralo'', kaže dobitnik za Avaz i tvrdi kako će, usprkos osvojenoj svoti, nastaviti voditi život kakav je imao i do sada.

''Ovaj novčani dobitak će mi dobro doći, da sebi i obitelji mogu omogućiti lagodniji život. Ostao sam bez posla, teškom mukom sam otišao u mirovinu i, evo, na kraju mi se sreća osmjehnula. Svojevremeno sam, u skladu s mogućnostima, mnogo pomagao drugima i sad mi se sve to vratilo na ovaj način. Još ne mogu vjerovati da sam zaista osvojio ovaj iznos'', kaže i objašnjava da ima dijete koje je završilo fakultet, bez posla je pa će mu sigurno na neki način olakšati život.

Kaže kako su dobitni brojevi datumi rođenja njegovih najmilijih te da odigrani brojevi (1,3,10,17,23,25) imaju značenje u njegovom životu.

''Uvijek igram ove brojeve. Zanimljiva priča u svemu ovome je što imam prijatelja koji isto tako redovno igra loto i često zajedno svratimo i uplatimo naše odabrane brojeve. Ovog puta sam bio spriječen te sam zamolio prijatelja da mi uplati moje standardne brojeve koje igram, što je i učinio i, eto, na kraju sreća je bila na mojoj strani'', kaže za Avaz ovaj sretnik.

Kopirati
Drag cursor here to close