e-Shop

DM uveo online kupovinu, moguće i preuzimanje u trgovinama

Osim klasične online narudžbe i dostave na kućnu adresu u cijeloj BiH, kupcima je na raspolaganju i opcija preuzimanja naručenih proizvoda u jednoj od 15 dm trgovina širom BiH.
Lifestyle / Flash | 15. 07. 2020. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odabrani dm proizvodi su putem platforme e-Shop 'JP BH Pošta' d.o.o. Sarajevo dostupni kupcima u cijeloj BiH, priopćeno je u srijedu iz kompanije dm.

Osluškujući potrebe dm kupaca koji su u proteklom razdoblju iskazali interes za mogućnost online naručivanja proizvoda, dm je u suradnji s partnerom 'JP BH Pošta' d.o.o. Sarajevo predstavio novu uslugu online narudžbe i dostave na adresu kupaca, ali i narudžbe s mogućnošću preuzimanja iste u jednoj od odabranih 15 dm trgovina širom BiH.

Na internetskoj stranici www.eshop.posta.ba kupci mogu potražiti odabrane proizvode dm robnih marki ali i drugih brendova iz šest kategorija: bebe, domaćinstvo, dekorativna kozmetika i mirisi, hrana i dodaci prehrani, kućni ljubimci te osobna njega uz njihove fotografije, opise i cijene.

''U proteklom razdoblju smo uvidjeli da narudžba proizvoda online putem nudi veliku prednost za kupce, koji u svakom trenutku iz udobnosti svoga doma mogu naručiti potrebne proizvode. U nastojanju da idemo u korak s trendovima, odlučili smo se pokrenuti e-Shop u suradnji s našim domaćim i pouzdanim partnerom  'JP BH Pošta' d.o.o Sarajevo. Vrlo smo ponosni na činjenicu da ćemo novom uslugom za kupce omogućiti kupovinu odabranih proizvoda iz dm asortimana na području cijele Bosne i Hercegovine – dakle, i u onim mjestima, u kojima dm još uvijek nema svoje trgovine. Nadamo se da će naši kupci isprobati novu mogućnost, a želja nam je da se približimo i novim kupcima - onima koji umjesto tradicionalnih kanala prodaje preferiraju nove'', kazao je Damir Šlosel, direktor dm-a u BiH.

Istaknuo je i kako je e-Shop jednostavan za korištenje i omogućuje uvid u aktuelnu ponudu po asortimanima, što će, nada se, biti dodatni motiv kupcima. 

Maksimalna vrijednost online kupovine je 500 KM, dok minimalna nije određena, a plaćanje se vrši gotovinom po preuzimanju narudžbe. Trošak dostave za proizvode u vrijednosti do 70 KM je 5,90 KM i snosi ga kupac, dok je za narudžbu u vrijednosti većoj od 70 KM dostava besplatna.

Osim klasične online narudžbe i dostave na kućnu adresu u cijeloj BiH, kupcima je na raspolaganju i opcija preuzimanja naručenih proizvoda u jednoj od 15 dm trgovina širom BiH. U ovom slučaju, bez obzira na iznos narudžbe, ne postoji dodatni trošak za kupca, priopćeno je iz dm-a.

Kopirati
Drag cursor here to close