ho ho ho

Djedovi Božićnjaci na biciklima 'okupirali' Mostar

Lifestyle / Flash | 20. 12. 2015. u 11:58 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma "Hercegovina Bike" i danas je upriličio Četvrtu biciklijadu Djedova Mrazova/Božićnjaka.

Kao i proteklih godina, stotinjak Djedova Božićnjaka/Mrazova provozalo se na biciklima ulicama Mostara i najmlađim građanima djelili slatkiše i prigodne darove.

 Ruta biciklijade: Kružni tok 'Rondo', šetnicom do Španjolskog trga, ulicom Hrvatskih branitelja/Bulevarom narodne revolucije,  Lučki most, Ulicom Maršala Tita, Carinski most, do Hotela Ero, ulicom Ante Starčevića (Centar 2), vrh Avenije, ulicom Kralja Tomislava do Spajalice, od Spajalice ulicom Kralja Petra Krešimira 4 do Rondoa.

''Želja nam je bila da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike. Ovo nam je jedna od najdražih organizacija i biciklijada u godini koju svi željno isčekujemo i kojoj se radujemo'', izjavio je predsjednik BK Mostara Toni Zorić.

Goran Prskalo iz Udruge 'Hercegovina Bike' istaknuo je kako je bilo planirano da se biciklijada održi u veselijem ozračju, no jučerašnja tragedija je ostavila trag za sve građane Mostara.

''Koristim ovu priliku da u ime biciklista uputim najiskreniju sućut obiteljima nastradalih i svom stanovništvu Vukovarsko-srijemske županije s kojima smo povezani prijateljskim vezama, jer svake godine održavamo biciklističku karavanu prijateljstva Mostar – Vukovar'', kazao je Prskalo.

Mostarski biciklisti provozali su se i biciklističkom stazom koja je u dužini par stotina metara napravljena u rujnu ove godine.

U biciklijadi su mogli sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mrazeva, ili barem na glavu stave crvenu kapu.

Kopirati
Drag cursor here to close