23. prosinca

Djedovi Božićnjaci na biciklima najavili dolazak u Mostar

Biciklijada Djedova Božićnjaka po šesti put u Mostaru
Lifestyle / Flash | 07. 12. 2017. u 11:02 Bljesak.info
Kopirati

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma "Hercegovina Bike" u subotu, 23. prosinca, s početkom u 12 sati, organizira Šestu biciklijadu Djedova Božićnjaka/Mrazova.

Start i završetak biciklijade je ispred Zimskog grada 'Adventa u mostaru', a vozit će se krug po cijelom gradu.

Kao i proteklih godina, Djedovi Božićnjaci najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, dijeliti slatkiše i prigodne darove.

  / Fotografija iz arhive

''Želja nam da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskoga ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike'', izjavio je predsjednik BK Mostara Toni Zorić, dodavši kako je ova biciklijada jedna od najdražih u godini i da je svi željno iščekuju.

Goran Prskalo iz Udruge ''Hercegovina Bike'' pozvao je sve građane da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.

''U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka, ili barem na glavu stave crvenu kapu'',  kazao je Prskalo, dodavši kako će sudionici biciklijade po povratku u Zimski grad biti počašćeni pićem i grickalicama.

Ruta biciklijade: Zimski Grad (Vojničko igralište), ulicom Stjepana Radića do spajanja sa ulicom Kralja Tomislava (Avenija/Projektant), Avenijom do Spajalice, ulicom Kralja Petra Krešimira do kružnog toka „Rondo“, šetnicom do Španjolskog trga, ulicom Hrvatskih branitelja/Bulevarom narodne revolucije, most Hasana Brkića, ulicom Maršala Tita, Carinski most, do Hotela Ero, ulicom Ante Starčevića (Centar 2), vrh Avenije, ulicom Kralja Tomislava do Projektanta (križanje sa Stjepana Radića), te ponovo do Zimskog Grada.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.