djeca slavnih glumaca

Djeca Hollywooda: Kako izići iz sjene slavnih roditelja?

Lifestyle / Flash | 26. 10. 2016. u 20:40 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije rijedak slučaj u glumačkoj branši da djeca krenu stopama svojih roditelja, a ponekad ih čak i nadmaše. Ipak, čini se kako su češći slučajevi da djeca ostanu u sjenci svojih slavnih očeva i majki.

Neki od primjera koje ćemo izdvojiti govore kako genetski materijal ne prelazi na potomke kao vjerna kopija, posebno ne po pitanju nadarenosti za nešto.

Jane Carrey kćerka je Jima Carreyja iz braka s Melissom Womer. Ovaj 29-godišnja djevojka već godinama bezuspješno pokušava napraviti iskorak prema slavi.

Nastupala je između ostalog u "American Idol" emisijama 2012. godine, ali njezin band "Jane Carrey Band" nije se uspio nametnuti publici.

I glumac Charlie Sheen ima odraslu kćerku, 31-jednogodišnju Cassandru Jade Estevez, rođenu kao plod njegove ljubavne veze s Paulom Speert iz rane mladosti.

Cassandra je u međuvremenu i sama postala majka, a sa svojim suprugom provodi sasvim običan život u Los Angelesu.

Hollywodski glumac Pierce Brosnan također ima sina koji do sada nije uspio napraviti pravi iskorak, premda to uporno pokušava. Sean Brosnan radi, doduše, već godinama kao glumac, producent i redatelj, ali široj je javnosti manje poznat.

Trenutačno vaj 33-godišnjak nastupa u američkoj seriji "No Easy Days" .

Za razliku od svoga brata i sestre, Jacka i Kelly, Aimee Rachel Osbourne odlučila se za život izvan realityja "The Osbournes".
Sharons & Ozzy Osbourne željeli su da u njihovom serijalu sudjeluju svi članovi obitelji, ali se najstarija kćerka iselila iz roditeljske kuće uoči početka emitiranja.

Treba spomenuti da se ona tu i tamo mogla vidjeti u programu nakon što je njezinoj majci Sharon Osbourne 20014. godine dijagnosticiran tumor.

Ipak, njezino glavno zanimanje je urednički posao u magazinu "Nylon", a pjeva i u svojoj grupi "ARO". Prosječan poznavatelj scene kazao bi - nikad čuo.

Colin i Elizabeth Hanks potječu iz braka glumca Toma Hanksa sa Samathom Lewes, dok je drugo dvoje od njegovo četvoro djece, sinove Chestera "Cheta" i Trumana Hanksa, rodila Rita Wilson.

Chester Marlon Hanks (na donjoj slici s majkom) okušao se u glumačkome poslu (manje uloge u "Indiana Jones" i "Fantastic Four"), a pod pseudonimom "Chet Haze" okušao se i kao rapper.

Ipak, ovaj 26-godišnjak u žižu je došao prošle godine, kao sin Toma Hanksa, zbog problema s drogama.

Legendarni Jack Nicholson ima ukupno petoro djece s četiri različite žene. Njegov najmlađi sin Raymond Nicholson izaziva ponajviše pažnje zbog naglašene sličnosti s ocem.

Po ugledu na slavnoga oca, i sam se želi baviti filmom. Do sada se nije pokazao ni kao glumac ni kao redatelj. Njegov zadnji pokušaj u seriji "R.I.P" bio je neuspješan, jer se serija već nakon jedne sezone prestala snimati.

Djeca Willa Smitha, Jaden i Willow Smith iz njegova braka s Jada-Pinkett Smith rado se pojavljuju u javnosti.

Njegov najstariji sin Trey Smith (na donjoj slici, desno), iz braka s glumicom Sheree Zampino radi kao DJ i ne pojavljuje se često među poznatima iz kruga svojega oca.

Mel Gibson sa svojom bivšom suprugom Robyn Denise Moore ima petoro djece.

Sin Milo marljivo radi na hollywoodskoj karijeri, a ove je godine imao uloge u filmovima "Hacksaw Ridge" i "The Tribes of Palos Verdes".

Kopirati
Drag cursor here to close