Turneja ''Hotel Nacional''

Dino Merlin u punoj Areni Varaždin održao koncert za pamćenje

Bio je ovo koncert koje će varaždinska publika i njihovi gosti jako dugo pamtiti iako je zbog velikog interesa, ovo već drugi koncert u Varaždinu u sklopu aktualne turneje.
Lifestyle / Flash | 04. 03. 2018. u 08:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevski pjevač Dino Merlin u subotu navečer održao je koncert u Areni Varaždin u sklopu turneje ''Hotel Nacional''.

Na sinoćnjem, davno unaprijed rasprodanom koncertu u Varaždinu, iznenadio je publiku posebnim audio-vizualnim showom, a tisuće glasova uglas ga je pratilo više od dva sata. 

Bio je ovo koncert koje će varaždinska publika i njihovi gosti jako dugo pamtiti iako je zbog velikog interesa, ovo već drugi koncert u Varaždinu u sklopu aktualne turneje. 

Video: Sažetak koncerta

''Čemu lijepa priča ako je ne možete više puta doživjeti? Ova naša priča o Hotelu Nacional počela je prije nepune četiri godine i gotovo je 80 koncerata iza nas. Mislim da smo nastupali u najljepšim prostorima na Mediteranu, a pjevali smo do sada sveukupno pred više od 650.000 ljudi. Osjećam da je ova turneja iza sebe ostavila jedan poseban trag i jedan lanac ljudi koji je povezan karikama koje smo skupa kovali svakim novim koncertom u svakom novom gradu. Nevjerojatno sam sretan čovjek što imam publiku kakvu imam i što srećem sva ova divna lica diljem svijeta, kazao je Merlin nakon koncerta u još jednoj rasprodanoj Areni.

Pjevač kreće na turneju po Australiji, a potom će održati open-air mega koncerte u Dubaiju i Istanbulu. Potom se ponovno vraća u Hrvatsku. 23. lipnja nastupit će na tvrđavi u Slavonskom Brodu, a početkom kolovoza na stadionu u Makarskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close