Humanitarna utakmica

Dinamo i Mainz igraju humanitarnu utakmicu za udrugu Fra Mladen Hrkać

Lifestyle / Flash | 03. 08. 2017. u 14:09 Sa.M.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Milan Bandić danas je u Gradskoj upravi primio predstavnike Humanitarne udruge Fra Mladen Hrkać: predsjednika Ivana Soldu i prvu dopredsjednicu Nives Skoko Žanić.

Riječ je o udruzi koja pomaže svim osobama iz Hrvatske i BiH, koji dolaze na liječenje u Zagreb, na način da im pružaju smještaj, prehranu i prijevoz tijekom liječenja, navedeno je na službenoj stranici Grada Zagreba.

Ivan Soldo u izjavi nakon sastanka rekao je da su s gradonačelnikom razgovarali o obilježavanju 50. obljetnice prijateljstva između Zagreba i Mainza te utakmici Dinama i Mainza koja bi se u sklopu obilježavanja obljetnice, trebala odigrati početkom listopada. Riječ je o humanitarnoj utakmici čiji bi cjelokupni prihod išao za izgradnju doma Fra Mladen Hrkać, kojeg Udruga gradi u Zagrebu.

Predsjednik je također istaknuo da je Udruga od Grada Zagreba dobila pravo gradnje na zemljištu koje se nalazi na Aveniji Gojka Šuška u Dubravi dodavši kako je u tijeku raspisivanje natječaja za izradu idejnog rješenja, izradu tehničke dokumentacije, ishođenje svih potrebnih dozvola, nakon kojih slijedi gradnja Doma za 220 osoba u 55 smještajnih jedinica.

Kopirati
Drag cursor here to close