HCK Široki

Dinamo dočekao polufinaliste hrvatskog Supertalenta iz Širokog Brijega

Polufinalisti hrvatskog Supertalenta, članovi HCK Široki, posjetili su stadion Maksimir u Zagrebu gdje su se družili s igračima Dinama
Lifestyle / Flash | 17. 11. 2017. u 22:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski cheerleading klub Široki plasirao se u polufinale hrvatskog Supertalenta. U petak ih je u Zagrebu dočekao GNK Dinamo s kojim je ovaj cheerleading klub iz Širokog Brijega već ranije surađivao za utakmice Lige prvaka.

Devetnaest članova uz pratnju roditelja posjetilo je stadion na Maksimiru gdje su se prvo fotografirali sa igračima, a potom s vodičem iz GNK Dinamo obišli cijeli stadion, svlačionice igrača, hotel Dinamo, mix zonu itd. Članovi kluba najviše su oduševljeni upoznavanjem Filipa Benkovića i Nikole Moro koji su imali veliko strpljenje za bezbroj fotografija i autograma.

Hrvatski cheerleading klub Široki u nedjelju, 19. studenog 2017. godine, nastupa u polufinalu hrvatskog Supertalenta, a za prolazak dalje potrebna im je pomoć publike koja ih može svojim glasovima poslati u finale.

HCK Široki / Članovi HCK Široki s igračima Dinama

Nažalost, iz Hercegovine nije omogućeno glasovanje, ali tko god ima hrvatsku karticu može glasovati kao i oni koji su u Hrvatskoj mogu ih podržati svojim pozivom ili SMS porukom. Broj za glasovanje bit će ispisan na ekranu kroz cijelu emisiju koja ide uživo u nedjelju od 20.00 sati na Novoj TV.

''Velika je čast od toliko prijavljenih ući u prvih 60. Jako puno smo radili dva mjeseca za polufinale i nadamo se da ćemo još jednom u najljepšem svjetlu predstaviti kako naš klub, tako i naš grad Široki Brijeg te Županiju Zapadnohercegovačku. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nam omogućili odlazak na polufinale u Zagreb u prvom redu gradonačelniku Miri Kraljeviću, tvrtki Leda d.o.o te Stolariji Zovko'', izjavila je za Bljesak.info Nikolina Čolak, glavna trenerica kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close