Jazz Vocalist

Dijelimo ulaznice za Jazz Experience with Biba Jonić

Lifestyle / Flash | 16. 12. 2011. u 09:55 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lounge Club A-Haa sa oduševljenjem predstavlja još jedan event kojim ćemo pokušati udahnuti život mostarskoj urbanoj i kulturnoj sceni.

Ime koje će se ove subote po prvi put predstaviti mostarskoj publici je renomirana jazz pjevačica, splićanka Biba Jonić, inače školovana jazz pjevačica. Studirala je u Grazu na Jazz akademiji u klasi Michell Hendricks, izdala album u Francuskoj - "Tribute tu Lepetit Opportun", sa francuskim glazbenicima (Alain Jean Marie piano, Phillipe Soirat-bubanj, Gilles Naturel-kontrabas), a s njima je nastupala u Francuskoj po festivalima i Parizu, te su nastupili u pariškoj Olympiji.

Zbog velike zainteresiranosti morali smo ograničiti broj gostiju, tako da će ovo biti event na koji će se moći doći samo sa pozivnicom. Unaprijed se ispričavamo svima koji dođu bez pozivnice i budu vraćeni, ali zbog ne tako velikog kapaciteta kluba i velikog broja rezervacija ovo je jedini način“, kažu organizatori.

Za sve zainteresirane za ovaj kulturni događaj Lounge Club A-Haa i Bljesak.info će dijeliti pet pozivnica. Prvih pet gostiju koji se jave na [email protected] biti će dio ove posebne večeri.

Kopirati
Drag cursor here to close