Darko Martinović

Širokobriježanin potpredsjednik Društva Crvenog križa

''Ovo je veliko priznanje za mene, ali ponajprije za Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke iz čijih redova i dolazim kao predstavnik civilne zaštite'', kaže Drago Martinović.
Lifestyle / Flash | 17. 07. 2020. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drago Martinović izabran je za potpredsjednika Društva Crvenog križa  Bosne i Hercegovine, na 4. sjednici Generalne skupštine Društva Crvenog križa  Bosne i Hercegovine održanoj, 16. srpnja 2020. godine, u Istočnom Sarajevu, a pod predsjedanjem Hasana Topalovića.

''Ovo je veliko priznanje za mene, ali ponajprije za Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke iz čijih redova i dolazim kao predstavnik civilne zaštite. Ono što mogu obećati je da ću svojim radom nastojati dati svoj doprinos razvoju humanosti i solidarnosti sukladno načelima Crvenog križa, te da ću časno predstavljati županijski crveni križ iz kojega dolazim, Crveni križ FBiH a samim tim i Društvo Crvenog križa Bosne i Hercegovine'', rekao je Drago Martinović nakon izbora za potpredsjednika Društva Crvenog križaa Bosne i Hercegovine.

Na Skupštini su usvojena izvješća o radu Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine za 2019. godinu, financijsko izvješće za 2019. godinu, te izvješća o aktivnostima Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine u odgovoru na COVID-19 i o aktivnostima Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine u odgovoru na migrantsku krizu u Bosni i Hercegovini. Verificiran je mandat Zdravku Mioču iz Hercegbosanske županije za člana Skupštine, navodi se u priopćenju CK ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close