Um zwei Uhr morgens

Ich trink mein Wein allein: Livanjka snimila zanimljivu pjesmu

Pjesma je snimljena u Augsburgu u studiju ''Lifeofnoir''. U spotu ima dosta kadrova iz Livna, a snimio ga je Renato Karadža.
Lifestyle / Flash | 30. 07. 2020. u 13:35 Bljesak.info
Danijela - 2AM

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Livanjka Danijela Pavić objavila je novu pjesmu naziva 2AM. 

''2AM'' je nastala, kao što i sam naziv kaže, noću u dva sata kada nije mogla spavati. Gotovo svake noći budila se u isto vrijeme, a zanimljivo je da je baš tada imala najviše inspiracije da napiše tekst, otkrila je nedavno za Livnovine. 

Pjesma je snimljena u Augsburgu u studiju ''Lifeofnoir''. U spotu ima dosta kadrova iz Livna, a snimio ga je Renato Karadža.

 
 
 
View this post on Instagram

Soooon @da.ni.jela

A post shared by Danijela (@dani.ijela) on

Danijela je veliku podršku imala od svoje prijateljice Ane Ivane Šuća u čijoj su staroj kući snimali spot. Ona im je također posudila auto za potrebe snimanja. “Caffe Eviva” je mjesto gdje se često voli sastajati sa svojim društvom pa se iz toga razloga kafić našao i u njenom spotu.

Inače, iako je rođena u Augsburgu gdje je već imala puno nastupa, Danijela ima livanjske korijene. Točnije, otac joj je rodom iz Podhuma. Bavi se glazbom od malih nogu. Godinu dana je išla u glazbenu školu za pjevanje i bila je član hrvatskoga crkvenog zbora. Pjevala je na misama, krštenjima, svadbama itd.

Sama piše tekstove, u tome uživa. Nove pjesme su već u planu, ali će biti drugačijeg stila tj. bit će više prilagođene varijanti pjesama koje se puštaju u klubovima. 

Kopirati
Drag cursor here to close