U ritmu noći

Đani će pokoriti Hercegovinu

Đanijevi hitovi pjevat će se u Čitluku i Posušju.
Lifestyle / Flash | 14. 08. 2019. u 16:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nekim mjestima, ovo je vjerojatno zadnji tjedan ludih ljetnih provoda svake noći u klubovima. Zbog toga su vlasnici klubova odlučili ići na najjače, te svojim gostima osigurati zabavu zbog koje neće imati vremena ni odmoriti od ljetnih ritmova.

Sve popularnija ''Večer starih hitova'' stigla je i u Daleku obalu, pa će njeni gosti u srijedu, 14. kolovoza prisjetiti mladih dana uz hitove Mile Kitića, Dragane Mirković, Šabana Šaulića i mnogih drugih.

Đani će svoj prvi nastup ovog vikenda u Hercegovini obaviti u Noćnom klubu Bumerang u Čitluku u četvrtak 15. kolovoza.

''Zbog tvojih golih kolena'' pjevat će se i u Gaudeamusu dan kasnije, u petak 16. kolovoza. Osim Đanija u petak, Gaudeamus u srijedu priprema večer starih hitova, u četvrtak slijedi koncert Jovana Perišića, a subotu će začiniti Rimski x Corona.

Jedan od vlasnika najvećih hitova na Balkanu poput Lična karta, Bele ruže, Reci; Aca Lukas dolazi u Noćni klub Diamond u Ljubuškom u subotu 17. kolovoza.

U Livnu su noći ovoga tjedna rezervirane za ludu zabavu uz DJ programe, tako će u srijedu za miksetom biti DJ Andro, u četvrtak DJ Renato i DJ Grande, u petak DJ Robex, a u subotu DJ Sylvester.

Nedavno renovirana diskoteka ''No Limit'' u Prozoru ove nedjelje, 18. kolovoza, dočekuje dečke iz Lapsus benda.

Više o hercegovačkim provodima možete pronaći na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close