Vrijeme

Danas u BiH oblačno

Tijekom noći na nedjelju u Bosni i na sjeveru Hercegovine u nizinama se uglavnom očekuje kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg.
Lifestyle / Flash | 04. 01. 2020. u 10:11 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Temperature zraka u 07.00 sati: Sokolac -15 stepeni; Bugojno -7; Sarajevo -6; Srebrenica -5; Bijeljina, Bjelašnica, Gradačac i Ivan-sedlo -4; Doboj, Livno, Široki Brijeg i Tuzla -3; Banja Luka, Bihać, Prijedor i Sanski Most -2; Grude -1; Trebinje 2; Mostar 3 i Neum 5.

Atmosferski tlak u Sarajevu iznosi 949hPa, za 5hPa je veći od normalnog i ne mijenja se.

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom noći na nedjelju u Bosni i na sjeveru Hercegovine u nizinama se uglavnom očekuje kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6, na jugu zemlje od 8 do 13 stupnjeva.

U Sarajevu će danas preovladavati umjereno do pretežno oblačno. Tijekom noći na nedjelju bit će sa susnježicom ili snijegom. Najviša dnevna temperatura zraka oko 2 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close