Sponzorirani članak

Dan žena u 'Hajdučkim vrletima'

Rezervirajte svoje mjesto u Hajdučkim vrletima u subotu, 7.3.2020.god., a zabavljati će Vas Mate Miličević & Mile Ivičević. Program počinje u 20 sati.
Lifestyle / Flash | 25. 02. 2020. u 11:19 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni dan žena tradicionalno se slavi 8. ožujka svake godine. Kupuju se pokloni, cvijeće i čestitke, a sve kako bi se odalo priznanje povijesnoj borbi na osiguravanju osnovnih prava za žene, jednakih onima u muškaraca, te zaštite žena od izrabljivanja i loših uvjeta na radnom mjestu. Dan žena zapravo predstavlja povijesnu i trajnu borbu koju žene moraju voditi da bi uživale jednaka prava kao muškarci. Drage dame, dostojno proslavite svoj Međunarodni dan koji se tradicionalno obilježava diljem svijeta već 111 godina. 

Omogućili smo slobodni odabir jela iz jelovnika, a na raspolaganju Vam je vinska karta sa preko 80 domaćih i međunarodnih vina. Rezervirajte svoje mjesto u Hajdučkim vrletima u subotu, 7.3.2020.god., a zabavljati će Vas Mate Miličević & Mile Ivičević. Program počinje u 20 sati.

Ukoliko želite rezervirati smještaj ili stol u restoranu za Dan žena to možete učiniti primarno putem naših web obrazaca na našoj web stranici, a ljubazno Vas molimo da u poruci obrasca napišite napomenu: ‘Rezervacija povodom Dana žena‘.
Nagradna igra Sebi dugujete sebe!

Sebi dugujete da budete svoj najveći navijač i najveći kritičar i najveća podrška i najveći prijatelj. Sebi dugujete da budete slobodne i ne vezujete se za očekivanja i postupke drugih jer nitko vam ništa nije dužan, niti ste vi nekome nešto dužne. Sebi samo dugujete mnogo toga, a tko sebi duguje, slobodan je. Sebi dugujete sretne misli, emocije i postupke. Sebi dugujete sebe.

U tijeku je Instagram nagradna igra „Sebi dugujete sebe“ koju smo organizirali povodom Dana žena gdje Vas darivamo sa pet poklon bonova u vrijednosti od 100 KM.

Poklon bon hotel restorana Hajdučke vrleti idealan je za sve prigode – godišnjice, promocije, proslave, rođendane i ostale prigode u kojima svojim roditeljima, bakama i djedovima, prijateljima ili suradnicima želite pokloniti jedinstven znak pažnje. Naime, uz mogućnost online kupnje poklon bonova hotel restorana Hajdučke Vrleti, iz udobnosti vlastitog doma odaberite iznos koji poklanjate, način plaćanja i u trenu imate spreman poklon za najmilije!

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

[ Instagram NAGRADNA IGRA ] „Sebi samo dugujete mnogo toga, a tko sebi duguje, slobodan je. Sebi dugujete sretne misli, emocije i postupke. “⁣⁣ ⁣⁣ PRAVILA:⁣⁣ ● Lajkajte objavu⁣⁣ Zapratite Instagram stranicu @hajduckevrletiblidinje⁣⁣ U komentaru ispod objave označite najmanje tri osobe s kojom želite provesti ugodnu večer u našem hotel restoranu.⁣⁣ Možete sudjelovati više puta s različitim označenim osobama u komentaru, a ne više od pet puta.⁣⁣ Nagradna igra odvija se isključivo na Instagram društvenoj mreži. ⁣⁣ Iako je Dan žena blizu, nagradna igra nije rezervirana samo za žene – dragi muškarci označite svoju hajdučicu za koju smatrate da sebi duguje više⁣ sebe. Lijepe naše, nemojte oklijevati označiti u komentaru svog prijatelja, muža, dečka ili partnera koji Vas tijekom godine uporno podsjeća da sebi dugujete sebe, potom uz malo sreće zajedno uživajte u blagodatima planinskoga gastro raja. ⁣ Nagradna igra traje do četvrtka, 5.3.2020.god. kada slučajnim odabirom u 17 sati biramo pet sretnih dobitnica/dobitnika, koje očekuje poklon bon od 100 KM.⁣⁣ Sretno!⁣⁣ ⁣ #SebiDugujeteSebe⁣⁣ #HajduckeVrletiBlidinje⁣⁣ #DoziviljajIznadUobicajnog⁣⁣ #VuciVileHajduci

Objavu dijeli Hajducke Vrleti Blidinje (@hajduckevrletiblidinje)

Kopirati
Drag cursor here to close